ACTION za PHONE
zdravím všechny.
mám menší "problém", měl jsme ROM Tael Sense 2.5 kde jsme si mohl na hlavní stránce nastavit soft. tlačítko jak pro ACTION tak pro PHONE ale u té co mám teď (Energy Sense 2.5) to nikde nemůžu najít a mám tam to blbé tlačítko ACTION (kdo neví tak tam je zapnutí WI-FI, bluetooth,..)
neví nekdo kde a jak to vypnout? byl bych moc vděčný, předem děkuji :)
mám menší "problém", měl jsme ROM Tael Sense 2.5 kde jsme si mohl na hlavní stránce nastavit soft. tlačítko jak pro ACTION tak pro PHONE ale u té co mám teď (Energy Sense 2.5) to nikde nemůžu najít a mám tam to blbé tlačítko ACTION (kdo neví tak tam je zapnutí WI-FI, bluetooth,..)
neví nekdo kde a jak to vypnout? byl bych moc vděčný, předem děkuji :)
soft. tlačítko? je levé a pravé, u energy bývá na levo "action" a napravo "contacts"
změnit soft keys jde pomoci utility touchpro tweaks - touchflo 3d - home left softkey a home left rightkey
změna hw tlačítek: start - settings - personal - buttons
změnit soft keys jde pomoci utility touchpro tweaks - touchflo 3d - home left softkey a home left rightkey
změna hw tlačítek: start - settings - personal - buttons
No urcite se jedna o Soft Key - nicmene nevyvola se telefon zmacknutim tlacitka se sluchatkem (stejne jako na prijem hovoru) tudiz je zbytecne ho mit jeste zaroven na soft.key?
Nicmene zmenit to jde treba aplikaci BsB Tweaks. A je jich urcite spousta dalsich. Nebo nastavenim v registrech:
[HKLM\SOFTWARE\HTC\Manila]
HomeLSKPath - software kterej to ma spustit
HomeLSKText - co ma byt napsano na te klavese (aktualne Action).
Nicmene zmenit to jde treba aplikaci BsB Tweaks. A je jich urcite spousta dalsich. Nebo nastavenim v registrech:
[HKLM\SOFTWARE\HTC\Manila]
HomeLSKPath - software kterej to ma spustit
HomeLSKText - co ma byt napsano na te klavese (aktualne Action).