Odpojování Wi-Fi
Ahoj,
mám na Vás dva dotazy:
1) když sem připojený přes GPRS k internetu (díky stahování počasí a podobně) a ptom se připojím prostředictvím WiFi, tak jsem si všiml, že QIP (mám pocit, že i opera) WiFinu naprosto ignorují a pořád se připojují přes GPRS :( Nejde tomu něják předejít?
2) když už jsem teda připojenej prostřednictvím WiFi a píšu si s lidma např na ICQ tak jakmile se telefon uspí, wifi se hned odpojí...!! Toto je naprosto hrozné... Není možné aby telefon zustal připojen i když spí? V nastavení jsem to nenašel a nebo jsem to přehlédl.
Děkuji za odpoveď :)
mám na Vás dva dotazy:
1) když sem připojený přes GPRS k internetu (díky stahování počasí a podobně) a ptom se připojím prostředictvím WiFi, tak jsem si všiml, že QIP (mám pocit, že i opera) WiFinu naprosto ignorují a pořád se připojují přes GPRS :( Nejde tomu něják předejít?
2) když už jsem teda připojenej prostřednictvím WiFi a píšu si s lidma např na ICQ tak jakmile se telefon uspí, wifi se hned odpojí...!! Toto je naprosto hrozné... Není možné aby telefon zustal připojen i když spí? V nastavení jsem to nenašel a nebo jsem to přehlédl.
Děkuji za odpoveď :)
V nastavení wifi na pda jde nastavit, za jak dlouho se má odpojit. Ovšem když to necháš trvale zapnuté, budeš mít baterku za hodinku-dvě zcela prázdnou.
A nebo pomocí různých tweakovacích programů povolit pohotovostní režim pro wifi. Pak se odpojovat nebude.
je mi jasný, že baterka pak moc dlouho nevydrží, ale nechci se připojovat a odpojovat na ICQ co minutu... to opravdu ne-e :( Rád bych, kdyby se ta wifi prostě neodpojila pokaždé, když telefon usne... :( Nějáké rady?
Vždyť ti to píšu. Povolit pomocí nějakého tweakovacího nástroje stand-by režim u wifi. Pomůže např: Advanced Configuration Tool.
Ahoj, v HD Tweaku jsem si vše nastavil, bohužel jsem ale zjistil, že telefon se i nadále odpojuje. Proto jsem stáhl aplikaci, kterou jsi mi doporučil, také zaškrknul aby zustal připojen ale WiFi se pokaždé odpojí.... Můžeš mi poradit, kde dělám chybu?
jasně, zkusil jsem i TD2 TOOLS, tam to taky neslo, tak sem stahl nejnovejsi TOUCH TOOLS a taky to nejde.... A co mě jeste vic nas*alo je, ze predtim se telefon odpojil a po probuzeni se aspon znovu pripojil, ted se wifi vypne a zustane vypnuta... Zacinam byt zoufaly....
no, protože jste nebyli schopni mi pomoc, byl jsem nucen trochu googlovat a po nesčetném množství marných pokusů se problém vyřešil. Protože bych rád ušetřil ostatní uživatele této bezmoci, kterou jsem chvílema prožíval tak se s Vámi podělím o řešení!! :)
Doufám, že jsem Vám aspoň trošku pomohl :)
- 1. možnost[/*] stáhnout program Dont sleep wifi, kterej stáhnete zde [code]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=3330455[/code]
- 2. možnost[/*] stáhnout CAB soubor, kterej upravuje registr, což byla možnost pro mne ideální :) Funguje to i s mou ROM 2.53.479.3 + lokalizace SunnySoftu. Konkrétně mi funguje CAB soubor označený jako (b) :)) Stáhnete zde [code]http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=515808&page=3[/code]
po zapnutí programu se zapne i wifi a dokud program běží na pozadí, tak se telefon jednuduše neuspí
Doufám, že jsem Vám aspoň trošku pomohl :)