Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: active sync

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    nevite,zda existuje na synchro wm a pc (treba jen kalendare a kontaktu) jiny program nez active sync?Mam s nim problemy,synchronizuje udesne pomalu,treba i cely den a jeste chybne..dik za odpo
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ...třeba Missing Sync za směšných 40 USD.

    Možná by bylo lepší, kdybys k tomu problému napsal trošku víc podrobností.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    a ten missing sync je i pro wm a windows verzi?Nekde jsem cetl,ze je pro android,mac a wm.Pripojim,kontakty jdou normalne,ale kalendar porad zpracovava a zpracovava.Mam tam sice docela dost dat,ale ze by to muselo trvat nekolik hodin a jeste pak clovek zjisti,ze tam nejaka schuzka chybi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Nekde bude chyba,ja synchronizuji tez mnoho udalosti a je to otazka nekolika minut.Chtelo by vice popsat problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pořád čekám na nějaké podrobnosti. Mám doma pouze rozpustné kafe, takže z kávové sedliny věštit nemohu.
    Co máš OS a Outlook máš v počítači (a zda ho tam vůbec máš), jakou verzi AS / WMDC máš nainstalovánu, jakou chybu to hlásí (pokud), jakým způsobem syncuješ (wi-fi, bt, ir, kabel) atd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    sorry,byl jsem mimo civilizaci:-) Mám XP, Outlook 2007, WM 6,5 českou verzi. Zpracovává třeba několik hodin, pak je vidět opticky v Outlooku, že se data nahrnou všechna naráz. To stejné mi dělá na dvou mašinách-pc i ntb. Že by to bylo tou českou verzí ze Sunnysoftu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    má někdo podobnou zkušennost?synchronizuju přes kabel, poté co se vyhodnotí hledání změn(což taky trvá dost dlouho),tak probíhá několikahodinová synchronizace(pokud jsem dlouho nesynchronizoval nebo jsem treřba smázl outlook, tak skoro několikadenní:-)
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Active Sync 4,5 CPU
    Od x-internetak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 29-07-2007, 02:26
  2. Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-08-2006, 07:39
  3. Jak na Active Sync 4.1
    Od billykid_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 04-04-2006, 08:51
  4. Active Sync 2 MDA na 2 PC jak na to
    Od Kuk_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 01-04-2006, 09:55
  5. Active Sync
    Od Sako verife v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2005, 19:11