Ml, L, XL - takže pro Sněhurku a 7 trpajzlíků by bylo objednáno, a kde je něco pro pořádný chlapy :sarcastic: ?
Ml, L, XL - takže pro Sněhurku a 7 trpajzlíků by bylo objednáno, a kde je něco pro pořádný chlapy :sarcastic: ?
Pokud dostanu čtyři trička zdarma, klidně ti fotky udělámPůvodně odesláno od Pavel Koza
Nejsem sice modelka, nejsem bohužel ani model, ale ani slunce není beze skvrn, že?
Jinak 300,- za to nejdražší je v pohodě. Nápisy jsou vyšívané nebo jen nažehlené, či jak to tam dávají?
Mohl bys napsat rozměry triček v centimetrech? Mám domá oblečení, které je mi coby "L" velké a "XL" malé, takže tento druh označení mi nic neřekne...
Já bych chtěl odznáček... na klopu, soudruzi...
Modelku doma jednu mám, ale nepůjčím jí do vašich prohnilých pracek
Format :: Polokosile
Velikos :: XL
Barva :: Cerna
Pocet :: 1
Oops, som sa sekolTak som žhavý do nového trička, že sa hlásim do 4 roky starej diskusie... ale keď bude znovu akcia, tak sa hlásim.
Pratele, pisu, ze tricka jeste nemam. Vyrobce je zavalen, protoze firmy uz objednavaji darky na Vanoce a tak to trva dele nez normalne. Jakmile budu mit tricka v baraku, napisu vic. Stejne tak prosim nepiste objednavky, ted je to zbytecne. Tohle tema zamknu a pak vytvorim nove, datum uvodniho prispevku me uvadi do rozpakuops: