Samospoušť
Ahoj,
pátrám po aplikaci, která by dokázala v pravidelném intervalu spouštět foťák a snímky ukládat na kartu. Našel jsem pouze Mobile Capture která by mi přesně vyhovovala ale ta ukládá snímky v malém rozlišení.
pátrám po aplikaci, která by dokázala v pravidelném intervalu spouštět foťák a snímky ukládat na kartu. Našel jsem pouze Mobile Capture která by mi přesně vyhovovala ale ta ukládá snímky v malém rozlišení.
Ten prográmek je na sejmutí obrazovky, tj. vytváří screenshoty displeje. To je něco zcela jiného, než hledáš.
Ten prográmek je na ukládání snímků z foťáku. Možná existuje i stejnojmenný program na snímání obrazovky.
Rád bych ale nemohu to najít. Mám to nainstalované ale není tam žádný odkaz. Podívám se zítra v práci.
Pravděpodobně to je tohle: Windows Mobile Photo Capture.
Jak jsem ale letmo přečetla tak je prostě dané rozlišení QVGA a nic jiného nejde nastavit.
Alternativu neznám žádnou.
Jak jsem ale letmo přečetla tak je prostě dané rozlišení QVGA a nic jiného nejde nastavit.
Alternativu neznám žádnou.
Sotva jsem to dopsal, vzpomněl jsem si http://sondreb.com/blog/post/Windows-Mobile-Photo-Capture.aspx