Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Ovládání hlasitosti v IGO8 na HTC HD2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Potreboval by som poradit, nefunguje mi ovladanie hlasitosti cez hradwarove tlacitka ked mam nahodenu neoficialnu rom na Igo8 ani Igo Primo , da sa to nejak nastavit? vdaka...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Bohužel, když tohl enefunguje, tak to prostě se zařízením nekomunikuje a jediná možnost vyzkoušet jiný build IGO.
    Nebo ještě... máš v SYS.TXT něco takového
    [device]
    type="HTC Touch HD T8282"
    sdcard_dsk_num=7

    Je to v tomhle stejné jako HD, tak by to mohlo fungovat, samozřejmě za předpokladu, že máš v DATA.ZIPu ve složce \config\devices\ soubor
    HTC Touch HD T8282.ini
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    to vsetko mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Pak bohužel, nemůžu sloužit ... nekomunikuje to s ovladačem...
    Můžeš ještě vyzkoušet přidat do SYS.TXT
    [sound]
    use_os_volume=1

    Pak už jen XDA :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    Takže dakujem za rady ale nepomohlo, tak som nakoniec skusil program volumex na ovladanie hlasitosti namiesto HTC volume control a už to funguje ako ma, takže spokojnosť....
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak to je :yes:
    Zřejmě se IGO nelíbil ten regulátor hlasitosti co je v HD2
    Takže beru to jako OK....
    A za to, že sis sám poradil, máš bod :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vymackane ovladani hlasitosti
    Od frenkie71_ce4you v sekci Touch HD
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 22-08-2009, 12:33
  2. Ovládání hlasitosti?
    Od Standa_ce4you v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-10-2007, 19:44
  3. Nastaveni hlasitosti u TT6
    Od sinco_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 05-09-2007, 20:54
  4. WM6- okno hlasitosti
    Od masterpda v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-02-2007, 19:29
  5. Hlasitosti-která je na co?
    Od Naj_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-09-2006, 17:22