Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Wifi z PDA na PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    15

    Jde použít Wifi z PDA na PC? Nebo si musím koupit Wífi adaptér do USB na PC?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od george2004
    Jde použít Wifi z PDA na PC? Nebo si musím koupit Wífi adaptér do USB na PC?
    Wifi z PDA na PC? Nedokážu si představit, co tím myslíš ... Zkus to trošku upřesnit ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    15

    No ja nevim jak to vysvětlit ale pokusím se. Jestli jde připojit PC přes wifi který je v PDA.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od george2004
    No ja nevim jak to vysvětlit ale pokusím se. Jestli jde připojit PC přes wifi který je v PDA.
    Zatím jsem neslyšel o žádném zařízení, u kterého by to šlo :? Jiné je to s GPRS na MDA/XDA, ale to tě nezajímá ... Proto doporučuju koupit Wi-Fi kartu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jde to, umi to MiTAC Mio 558. Nainstaluje se ovladac a pak se PDA pripojene pres USB chova jako WiFi karta.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    15

    Děkuji za odpovědi ale já mám FSC Pocket LOOX 420.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od george2004
    ... připojit PC přes wifi který je v PDA...
    K tomu, abych mohl mého LOOXe (600) připojit k PC (PDA jako další počítač v LAN) přes WiFi v LOOXi, musel jsem do hlavního PC pořídit navíc jednu úplně obyčejnou Ethernet síťovou kartu a k ní připojit ten nejjednodušší Access Point (tehdy od 3Com). Teď bude k mání určitě něco lepšího a za míň.
    Chodí to pořád v pohodě. Práce se soubory, tisk, internet. Když mám u PC obsazeno, stačí vzít LOOXe, někde si lehnout a LOOX je na webu i bez drátů.
    Testoval jsem to i mimo dům a dalo se připojit tak cca 100 m na obě strany od okna.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od george2004
    Děkuji za odpovědi ale já mám FSC Pocket LOOX 420.
    Tak to bohuzel. Ani pokud se vam podari spojit PDA s PC pres WiFi, tak se z PC na web pres PDA nedostanete...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    K tomu, abych mohl mého LOOXe (600) připojit k PC (PDA jako další počítač v LAN) přes WiFi v LOOXi, musel jsem do hlavního PC pořídit navíc jednu úplně obyčejnou Ethernet síťovou kartu a k ní připojit ten nejjednodušší Access Point (tehdy od 3Com). Teď bude k mání určitě něco lepšího a za míň.
    Chodí to pořád v pohodě. Práce se soubory, tisk, internet. Když mám u PC obsazeno, stačí vzít LOOXe, někde si lehnout a LOOX je na webu i bez drátů.
    Testoval jsem to i mimo dům a dalo se připojit tak cca 100 m na obě strany od okna.
    Jenom menší dodatek: nemusí být ani access point. Stačí dvě zařízení se dvěma kartami a propojit je přes ad-hoc (něco jako peer-to-peer) místo infrastructure Samozřejmě že ty karty to musí podporovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od eXEden
    ... Stačí dvě zařízení se dvěma kartami a propojit je přes ad-hoc (něco jako peer-to-peer) místo infrastructure...
    To bylo to první, co jsem pro připojení LOOXe k PC zkoušel. FSC přesně tohle (Connectbird) nabízí jako sadu pro propojení dvou (třeba) notebooků. S LOOXem to nebylo to pravé. Šlo o to, jak propojit PDA s tím jedním adaptérm. A to se nezdařilo. Vrátil jsem to, vyfasoval money back a pořídil AP. Pohoda.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Vrátil jsem to, vyfasoval money back a pořídil AP. Pohoda.
    Pokud už člověk má více jak jedno zařízení s Wi-Fi, je velice rozumné AP pořídit. Jak říkáš - pohoda
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Apr 2003
    Příspěvků
    944

    Citace Původně odesláno od eXEden
    ...Pokud už člověk má více jak jedno zařízení s Wi-Fi, je velice rozumné AP pořídit...
    Tak tak. Už se na to další (teď už integrované) WiFi těším. Jenom - kterépak to asi bude?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Milan Švec
    Tak tak. Už se na to další (teď už integrované) WiFi těším. Jenom - kterépak to asi bude?
    Jsem teď taky na vážkách ... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    15

    Když si koupím kartu na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25239 tak můžu z PDA tisknout, jít na internet,... nebo si musím koupit přístupový bod?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od george2004
    Když si koupím kartu na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25239 tak můžu z PDA tisknout, jít na internet,... nebo si musím koupit přístupový bod?
    Abych pravdu řekl, nikdy jsem ad-hoc propojení nezkoušel. Teoreticky by neměl být problém se sdílením internetového připojení na PC pro PDA - otázkou je jestli ho PDA v ad-hoc módu bude schopno použít. Jak máš doma udělaný internet (vytáčený, Chello, Karneval, ADSL, ...) ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 06-02-2008, 10:39
  2. X500 - WIFI - GPRS - IE a ICQ se stále připojení na GPRS, místo WIFI
    Od Georf_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-04-2007, 11:15
  3. asus 636 wifi+nb bez wifi
    Od misoka_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-09-2006, 18:51
  4. PWP-1 WiFi SmartPhone - první smart s WiFi, Skype a VoIP
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-10-2005, 19:57
  5. Problem so zdielanim internetu v skratke wifi-lan-wifi
    Od LX v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 14-07-2005, 21:28