Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: P535 - jakou verzi ROM používáte?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    Momentálně používám ROM od Pitky wm 6.1 20758 (128MB). Obcasne zatuhnutí při vytáčení čísla, občas mi přijde sms o ztraceném hovoru, ikdyž jsem na signálu. Při delším používání GPRS připojení spojení spadne (tvaří se, že porad bezi)a pomuze až vypnutí a zapnutí tel. modulu.

    Proto jsem se rozhodl, že vyzkouším i jiné verze Rom. Zkusil sem samozřejmě zase od Pitky wm6.5 23081 , pak RC4.1, ale žádná z nich nebyla bezproblémová. Problém s wifi a zatuhnuti systemu jsem se rozhodl pro dalsi testovanou, chyby v grafice.

    Zkusil sem WM6.5 Lesscro 23557 a 28236 - delsi nabíhaní systemu bych jim odpustil, ale po par hodinach pouzivani prestala fungovat hardwarová klavesnice a prestala i vyjizdet start nabidka. Stalo se mi to 2x , pomohl az hard reset. Proto jsem se zase vratil k Pitkovo 6.1.
    Verze radia 4.8.0

    Používate nejakou stabilní verzi ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Já jsem hodně dlouho používal (vlastně celou dobu)
    WM 6.1 - OS 5.2.20758 1.4.1 Final cZonee VERZE STANDARD (FINAL)
    a nemůžu říct jediného křivého slova.
    A to jsem PDA používal denně (telefon, SMS, navigace ...) a nikdy se mi problémy co popisuješ nestávaly.
    Zkoušel jsi třeba i jiné rádia? Bohužel si už nepatuju co jsem tam měl za rádio v té době???
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    110

    Používám bez problémů stejnou ROM jako tomsoft. Radio 4.9.1, poslední co se dá stáhnout na asus stránkách, píšou tam že je jen pro maďary, ale jede v pohodě i na cz.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jo jo jo.... to je vono :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    Tak sem provedl cerstvou reinstalaci, mozna to zpusobovala pouzita zaloha. Zatim se to chova ok, krome gps catcheru, ktery se ne a ne aktualizovat(pres activesync ani pres gprs, se neaktualizuje). Vyhodi chybu , ze se nemohl pripojit. Net ale na mobilu jede.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od Kitt2002
    mozna to zpusobovala pouzita zaloha.
    To si piš .... tohle vůbec není vhodné používat na jiných ROM než na té, kde byla záloha vytvořena. Je prostě nutné pamatovat že když nová ROM, nová záloha
    S tím GPS Catcher, myslím, že taky fungoval.... sice to nemůžu říct na 100%, ale ve většině případů, kdy jsem ho omylem spustil tak šlapal.
    Jak máš nastaveno v
    Nastavení - Připojení - Připojení - Upřesnit - Vybrat sítě.
    Nevím, jestli je ta cesta správná.... viz obrázek.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00346622_000_94oE.jpg 
Zobrazení: 55 
Velikost: 30.2 KB 
ID: 11614  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    V registrech je nastavení GPSCatcheru,lépe řečeno je tam hodnota odkud stahuje aktualizaci,fixaci satelitu, - HKEY_LOKAL_MACHINE/SOFTWARE/ASUS/GPSCatcher zde změň hodnotu "DataLink" na http://service.mio-tech.com/eeservice/packedephemeris.ee
    Vyzkoušej a dej vědět............přesně tak jsem to měl na P535ce.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    jóó, tuhle romku jsem taky používal
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    21

    Jen pro upřesnění. Použil sem zalohu na stejnou verzi ROM, kde byla take vytvorena. Ale jsou veci mezi nebem a zemi....

    Zkusim zmenit tu webovou stranku v GPS Catcheru. Ja jen, ze kdysi fungoval a ted v ciste nainstalovane verzi ne. Navic mam pocit, ze stejne nic neurychluje.

    Jojo P535 ta u me zustane dlouho. Mam ji asi 4-tym rokem. Schvalne, zda u me predci cas straveny s MPX200.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Jakou verzi ROM používáš v Qtek 8310
    Od armando v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-05-2008, 20:21
  2. HTC Universal -jakou verzi ROM a radia doporučujete?
    Od subon v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-10-2006, 09:25
  3. N560 - jakou mate verzi ROM?
    Od yndor v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 12-10-2006, 12:55
  4. Jakou verzi OS mam vlasne v PDA?
    Od millan_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-10-2005, 15:40
  5. Acer n30 - jakou ma verzi Bluetooth?
    Od Twister_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-05-2005, 21:11