Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: office 2010,nelze spustit excel

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    po update na office 2010 mám problém s excelem.Neotevře nový ani nespustí starší uložené. Musel jsem ho odinstalovat a fungovat na starší vestavěné verzi. Vždy se zobrazila chyba při otevření...Nevíte někdo čím to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A jak ta chyba vypadala? Na Pro2 mám Excel 2010 a funguje, ale nemám tam oficiální ROM. Máte dostatek volné paměti RAM?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    ještě jsem jednou zkoušel-paměť mám 83MB, tabulka při otevírání souboru...došlo k chybě.Nic víc.Kdyby nešly otevřít stávající soubory, snad by mohlo jít o nějakou nekompatibilitu, ale on nelze otevřít ani nový. Dík za Váš čas
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nemáš náhodou CZ ROM a ENG Office nebo naopak?
    Měl jsem přesně stejnou věc jednou na HDčku. Měl jsem ENG ROM a pak jsem použil lokalizační balíček a CZ verze Office 2010 mi nefungovala (stejná, hloupá chyba)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Pokud používáš lokalizovaný systém, tak vypni buď celou lokalizaci anebo pouze lokalizaci Office Mobile. Problém je způsobený novou verzí knihovny.
    Lokalizace pouze Office Mobile se vypíná přes: Nastavení->Nabídka->Nastavení->Systém->Sunnysoft InterWrite->Informace o verzi->označit vybraný Soubor překladu - v tomto konkrétním případu je to soubor officeres.dll->stisknout tlačítko Deaktivovat->poté je u tohoto souboru překladu červený křížek, zvolit->OK->OK->Na vyžádání resetu dát Ano. Po restartu by to mělo být OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    mám lokalizovanou ROM od sunnysoftu a office jsem stáhnul z marketplace.Takže zřejmě máte pravdu.Odkud bych měl stáhnout nějakou funkční verzi?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    No mělo by Ti to fungovat s tou úpravou co psal Jirka o kousek výš....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    30

    já jsem odepisoval na předchozí..díky Vám bjirko.Udělal jsem dle Vás a funguje.Pěkné léto
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Je možné, že stejný problém bude i s aplikací OneNote Mobile. Zde je potřeba vypnout překlad s názvem onenotemobileintl.dll.
    Nové Office jsou funkční, jen by někdo musel předělat pro novou verzi knihovny s lokalizací do češtiny.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. W7 + Office 2010 + MDA - problem synchronizace
    Od Sako verife v sekci Microsoft Windows Phone
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-05-2012, 11:07
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2010, 20:36
  3. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-06-2010, 09:54
  4. Kompatibilita formátů Pocket Word (Excel) se "stolními" Office
    Od Honyk_ce4you v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 03-01-2006, 07:27