TyTn II Nelze přepnout do pohotovostního stavu
Ahoj.Aniž bych instaloval nové programy,nebo dělal změny v nastavení,tak přestal TyTn II reagovat na tlačítko zapnout v pohotovostním stavu,při nastavení "zamknout tlačítka kromě zapnout".Na probuzení už potom jen SR:evil: .Po přepnutí na :"Nezamykat tlačítka",tak pro změnu nejde zhasnout dislej.Sníží se jas,zobrazí se info o majiteli,ale displej (i když se sníženým jasem svítí dál).Po zmáčknutí tlačítka na vypnout,se zvýší jas,rozsvítí se i HW tlačítka,a zobrazí se žádost o zadání hesla.Totéž i při pokusu o časové vypnutí.Je možné toto chování nějak eliminovat, bez HR?:?: Díky. Zdeny
Ještě jsem HR neudělal.Dle návodu:držet soft. tlačítka,a zmáčknout reset nefunguje.Jinak vše funguje,jen při aut.vypnutí se rozsvítí displej na plnou intenzitu,včetně tlačítek,a třikrát pískne.Pak se sníží intenzita podsvícení,a po nastaveném čase se to opakuje...
Tak jsem HR udělal přes Nastavení.Bohužel,zřejmě je tam větší prob,než jsem si myslel.Všechny neduhy zůstaly.Už ani nemohu poslouchat písničky,bo je baterie vybitá za 5-6 hod.Bez nějaké práce,neboť pořád svítí displej!Dá se zhasnout buď v nastavení =zámek kláve = zamknout tlačítka kromě zapnout .Po krátké době ještě jde probudit tlačítkem zapnout.Po delší době jedině SR :evil: .Nebo Batery Status = vypnout displej,ale někdy rozsvítí displej aut.vypínání.Utěšuji se, že by snad pomohla jiná ROM.Jenže já si na to netroufám,a nemám nikoho,kdo by to u TyTn II zvládl.V Praze jsem byl už kvůli tomu 3x.Marně....