Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: TyTn II Nelze přepnout do pohotovostního stavu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    46

    Ahoj.Aniž bych instaloval nové programy,nebo dělal změny v nastavení,tak přestal TyTn II reagovat na tlačítko zapnout v pohotovostním stavu,při nastavení "zamknout tlačítka kromě zapnout".Na probuzení už potom jen SR: .Po přepnutí na :"Nezamykat tlačítka",tak pro změnu nejde zhasnout dislej.Sníží se jas,zobrazí se info o majiteli,ale displej (i když se sníženým jasem svítí dál).Po zmáčknutí tlačítka na vypnout,se zvýší jas,rozsvítí se i HW tlačítka,a zobrazí se žádost o zadání hesla.Totéž i při pokusu o časové vypnutí.Je možné toto chování nějak eliminovat, bez HR?:?: Díky. Zdeny
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    46

    Nikdo neví?Tak to vypadá na HR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...jak to dopadlo, pomohl HW reset?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    46

    Ještě jsem HR neudělal.Dle návodu:držet soft. tlačítka,a zmáčknout reset nefunguje.Jinak vše funguje,jen při aut.vypnutí se rozsvítí displej na plnou intenzitu,včetně tlačítek,a třikrát pískne.Pak se sníží intenzita podsvícení,a po nastaveném čase se to opakuje...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Tak udělej HR přes Start --> Nastavení --> Systém --> Vymazat data --> 1234 a potvrď Ano
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    46

    O.K. Zkusím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    46

    Tak jsem HR udělal přes Nastavení.Bohužel,zřejmě je tam větší prob,než jsem si myslel.Všechny neduhy zůstaly.Už ani nemohu poslouchat písničky,bo je baterie vybitá za 5-6 hod.Bez nějaké práce,neboť pořád svítí displej!Dá se zhasnout buď v nastavení =zámek kláve = zamknout tlačítka kromě zapnout .Po krátké době ještě jde probudit tlačítkem zapnout.Po delší době jedině SR : .Nebo Batery Status = vypnout displej,ale někdy rozsvítí displej aut.vypínání.Utěšuji se, že by snad pomohla jiná ROM.Jenže já si na to netroufám,a nemám nikoho,kdo by to u TyTn II zvládl.V Praze jsem byl už kvůli tomu 3x.Marně....
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. TyTN - Nelze vytvořit playlist ve WMP
    Od jumbo_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-03-2007, 23:15
  2. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-02-2007, 13:33
  3. TyTN - nelze číst My Documents
    Od Žanek v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 20-11-2006, 21:45
  4. ukazatel stavu baterie na TyTn
    Od JecminekMaselnik v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-11-2006, 09:32
  5. Lze na VGA zařízení se přepnout na 320x240
    Od padrinos v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 08-05-2005, 08:57