Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 19

Téma: zip file s ce4you.cz

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    nainstaloval som si na spv ezyunzip v1.5 ked si stiahnem z ce4you subor nerozbali mi ho a vyhlasi chybu The file is not a valid ZIP archive. nevim ako vyriesit situaciu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Jakej soubor například vykazuje tuto chybu? A co na to Total Commander - rozbalí ho?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    napríklad nPOP3 to vyhlási. Zaujímavé je že keď súbor stiahnem cez mda a pokúsim sa ho rozbaliť tak to vyhlási navyše akonáhle ho prekopírujem do PC tak ani ten ho už nechce rozbalit, respektíve v archíve nič nie je.
    keď som to stihol cez PC tak som to rozbalil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od vklacan
    napríklad nPOP3 to vyhlási. Zaujímavé je že keď súbor stiahnem cez mda a pokúsim sa ho rozbaliť tak to vyhlási navyše akonáhle ho prekopírujem do PC tak ani ten ho už nechce rozbalit, respektíve v archíve nič nie je.
    keď som to stihol cez PC tak som to rozbalil.
    Tak a teď jsem úplně mimo Když si to stáhneš do PDA, použiješ Total Commander - rozbalí ho?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Muzete prosim poslat presny odkaz na stranku, kde klikate na odkaz Stahnout? Tedy ne primo na ten ZIP, ale URL te stranky... Jelikoz na SPV snad nPOP neni, alespon v me databazi...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Muzete prosim poslat presny odkaz na stranku, kde klikate na odkaz Stahnout? Tedy ne primo na ten ZIP, ale URL te stranky... Jelikoz na SPV snad nPOP neni, alespon v me databazi...
    Ha teď koukám, že to bude asi pro SPV ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    prepáčte asi nastalo nedorozumenie. cez totalcomander som to neskúšal.
    adresa z ktorej stahujem je http://mobile.ce4you.cz/software/download.asp?s=118&d=/files/software/0000000118/pda_npop101ppc_eng.zip tam je k dispozícii nPOP omylom som písal že s číslom 3 verzia je 101.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ale ja to chapu Pokud pisete, ze mate SPV, tak predpokladam, ze mate Smartphone (takovy ten telefon s ciselnikem). Ale ta aplikace, kterou stahujete, neni pro toto zarizni urcena.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    tak znovu prepáčte ale asi sa nerozumieme orange SPV M1000 je to isté ako u Vás v čechách MDAII/XDAII na slovensku u eurotelu QTEK2060
    tam by to malo fungovať mám tam WM2003
    ROM version: 1.60.00WWE
    ROM date: 12/03/03
    Radio version: 1.10.00
    Platform: PocketPC
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Aaaaha, takze mate pravdu, nerozumel jsemops: Nicmene - zkousel jsem ten archiv a je OK. Je mozne, ze doslo k poruseni souboru behem prenosu, nebo se nestahl cely. Smazte ho, vycistete cache IE a zkuste stahnout znovu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    odinstaloval som unzip a uz to nejde vubec.
    comander to vobec necita tentokrat som stahoval tematko
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od vklacan
    odinstaloval som unzip a uz to nejde vubec.
    comander to vobec necita tentokrat som stahoval tematko
    Fakt zvláštní - teď jsem si stáhnul témátko a TC mi ho v pohodě rozbalí ... :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kdyz stahnete dejme tomu dve ruzna tematka, nejde rozbalit ani jedno? Maji spravnou velikost (podle stranky, je to tam uvedeno)?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    pani, asi budem musiet HR na mojom stroji lebo nech to skusam ako kolvek tak nic, muselo sa tam nieco pokazit pri instalacii:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2003
    Příspěvků
    117

    este ma napadlo, skusil som v TC skomprimovat jeden obrazok a vsetko OK.
    sranda je ze komprimovany subor v TC nema asociovanu ikonu ZIP.
    co vy nato:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. iPAQ File Store
    Od spon v sekci iPAQ 2xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-04-2009, 09:10
  2. pomoc s cab file
    Od diego233 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-06-2007, 18:39
  3. wm5 windows file share
    Od TimeMaster v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 19-01-2006, 19:00
  4. jak na backUp file
    Od honza.jd_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 10-12-2005, 13:35
  5. Send file via BT jak na to ????????
    Od Spawncz v sekci Acer
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 23:23