Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: program na zástupce na plochu, náhrada za Quicklink e-tenu

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Mě to nedalo, tak jsem vypnul hlavní plugin co mámna ASUS M10 a nahodil jsem iLuncher, pak nějaké drobnosti a výsledek mě fakt překvapil.
    Ještě jsem to zkombinoval se SeconToDay kde je jen kalendář (SPB Diary) a je to fakt dokonalé

    Úpravu soft tlačítek jsem nidky přes nejaký extra soft neřešil, vždy si to upravím v registrech, nic na tom není.
    Levý soft key
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 2]

    Pravý soft key
    [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 3]

    v každém jsou jen dvě položky
    "Open"=cesta k EXE nebo LNK souboru
    @=Název tlačítka

    Jestli si s tím nebudeš vědět rady, podívej se sem je tam "Jak na registry"

    A tak jediné co mi kousek chybí jsou hodiny.... nějaké větší, něco ještě vyzkouším.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345908_001_JE1P.jpg 
Zobrazení: 28 
Velikost: 52.7 KB 
ID: 11579   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345908_002_XREb.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 53.1 KB 
ID: 11580  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    kouknu na to, děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Teď je to skoro dokonalé... i s hodinami Pocket Digital Clock
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345912_003_gbOm.jpg 
Zobrazení: 57 
Velikost: 57.6 KB 
ID: 11582  
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    tohle jsem měl default na e-tenu přímo v neofic čisté rom na WM6,1 a i ofic šlo zvolit v WM 6,0.

    ale ted jak koukám v HTC ofic 6,5, tak tu položku tam nemám. mám tam jen datum. název dne a čas ne:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo, to jsou 6.5ky
    Dvouřádkový čas se dnem se dá někde v registrech zapnout, al enezkoumal jsem to... ten prográme co jsem psal výše (Pocket digital clock) to má vyřešeno elegantně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    když už jsme se rozzjeli, tak dotat: chci si zprovoznit klienta na VOIP. už je nějaký jednoduchý postup nebo mi zbývá prokousat se návodem, který byl jednou na živě nebo mobilmanii asi před 2 lety a odkazoval na XDA a tam stahnout dva soubory a instalovat do ppc? (ted to nemohu nalezt v záložkách) aby se v PHONE objevil další panel pojmenovaný "SIP..."
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Citace Původně odesláno od audis
    easy today laucher nepoužitelné. pro zvolení zástupců to po mě chce, abych tomu zadal cestu. mno, to bych taky mohl dělat celé odpoledne. to je nepoužitelné.
    neví někdo o něčem?

    edit:
    googloju dle rady a nic. jdu na ty placeny.
    Přesně tohle je jako jakýsi "bonus", že si tam skutečně můžeš nastavit i odkaz na cokoliv, třeba na jednotlivý dokument..
    Jednoduché vložení je přesně tak jak píše baron.
    Ale asi jsi zabrousil do placených softů.. takže už tohle nemá význam..
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    VOIP a podobné věci jsem nezkoumal, v tom jsem mimo....
    A ten iLuncher umí přidat cokoli, tedy i jakýkoli soubor (doc, mp3 ... ) nejn to, co je v Nabídce Start začíná se mi to líbit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    jojo, já jsem ho doštouchal k výsledku, který je viděl na foto. je sice na mě příliš rozsáhly, ale nastavím to jednou a pak už jen budu přidávat zástupce. navíc rozširuje možnosti křížku, což asi občas využuji a kdybych chtěl multifunkční křížek musel bych hledat další program. tady to mám v tom:-)

    ten easy.... ten by taky šel, ale přidávání jednotlivých tlačítek mi připadá zdlouhavé, tak ted se k němu už nebudu vracet. ale co jsem v rychlsoti zkoušel, zdarma+ funguje+jednoduché= taky by to šlo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo... já už si taky dohrál a jsem spokojen.
    V jednoduchosti je síla.
    Jinak, jestli sis vybral ten iLuncher, tak všechno co v něm nastavíš, přidáš atd... lze uložit a po HR třeba znovu obnovit.
    Vše se ukládá do \Program Files\SBSH\iLauncher\iLauncher.ini- Tam je všechno :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    bomba, to se bude hodit dík.

    jinak já jsem myslím zde založil topic, kam jsem psal, kam si které programy uklládají nastavení a www browesery záložky. zejména na Netfrontbrowser jsem byl hrdý, kam ukládá záložky, páč sem to nemohl dogůglovat. ale jsem asi jediny. http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=35355
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    omlouvam se ze mimo tema, ale vyskytl se mi podivny problem.

    prijjde mi email normalne do inboxu, ja na nej normalne klliknu abych si ho precetlale on se proste neotevre. obrazovka stale ukazuje inbox slozku se seznamem prijatych mailu. kdyz na mail klikam opakovane, krizek nahore se meni na OK a zpet krizek.

    vcera jsem instaloval pie6.1 na kartu kvuli logmeinfree. muze to souviset? mam obnovit ze zalohy nebo to ma jiny duvod? dekuji za radu jak to vyresit. predtim odpoledne maily ok.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    To nevím, normálně maily přijímám a vše šlape jak má.
    Jestli ti dopoledne maily fungovaly a po instalaci toho pie6.1 už ne.... může to dělat bordel s kompatibilitou. Zkus ho odinstalovat, pokud to nepomůže, udělal bych obnovu a jestli to bude OK, tak bych takový soft už nepoužíval
    Může to být samozřejmě i chyba v ROM, ale to poznáš po obnově....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    zadarilo se.

    zjistil sem, ze touch pro2 nabizi po soft resetu SAFEMODE, tak sem ho zkusmo zvolil a v tomto modu odinstaloval pie6.1. po restartu maily chodi normalne.

    tomsoft, diky moc. ja bych bezhlave obnovoval rovnou ze zalohy.

    ale ted mam problem. pouzivam Logmeinfree, s pie6.1 a starsi to chodilo, s pie6.5 to nechodi, to vim uz dlouho, vcera jsem si s Logmein mailoval a potvrdili, ze podporuji pouze android a iphone a ze tu a tam starsi verze wm. tak jsem pozadal, aby udelali podporu i pro pie6.5. nebyli mi schopni odpovedetna otazku, ktery mobilni prohlizec pro wm6.5 je s logmeinfree kompaktibilni. :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    98

    tak jsem vytestoval Logmein na mém zařízení htc touch pro2 s orig rom, že:
    1) default PIE6,5 nejede, v posledním kroku před loadingem plochy počítačové zobrazí čenou plochu s ikonou na ní jakho si flaschce. čili asi že chybí nějaký flash plugin. faktem je, že před tím jsem instaloval do paměti zařízení doplněk z Logmein pro PIE6,1, který pie6,1 a nižší vyžaduje a logmein si ho kdyžtak samočinně vyžádá. jestli to mělo na pie6,5 vliv, netuším.
    2) netfrontbrowser 03 nejede.
    3) opera mobile 9,7 z nouze jede. po ploše se člověk neposunuje tapáním na rohy display, ale klasicky posunováním celým obrazem jako na jakékoliv jiné www. změna obrazu na cílovém počítači má v hostitelském zařízení (HTC) mnohem větší prodlevu na provedenou změnu. prostě vykreslení změny obrazu trvá několik vteřin. V pie6,1 to bylo hned.

    jestli mi chybí nějaký doplněk, nevím.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. sehnat Quicklink a Scenario
    Od audis v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 10-07-2008, 17:00
  2. Quicklink - mizeni ikonek
    Od sep_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 15-08-2007, 05:28
  3. Umístění zástupce na plochu (Dnes)
    Od Nicolas_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-06-2007, 09:13
  4. Jak dostat zastupce Dynavix na plochu?
    Od pslany v sekci Dynavix Mobile
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 06-06-2006, 22:23
  5. Zástupce na plochu
    Od elo v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-04-2006, 18:57