Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Jak rozchodit java aplikaci v HTC TP2 - asi problém s rozlišením

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Zdravím a prosím o pomoc.
    Chtěl jsem si v TP2 rozběhnout mobilní banku od Komerční banky. Je to javová aplikace zřejmě původně určeno pro klasické mobily. Aplikace se rozběhne, ale běží jen v koutě displaye a většina textu je skrytá, resp. nevejde se kam má a není tedy vidět. Takže především není vidět třeba které znaky z hesla tam mám napsat a tudíž se nedá ani přihlásit. Aplikaci spouštím přes JBlend.
    Neexistuje třeba nějaký emulátor nokie pro WM, aby se to chovalo, jak má? Domnívám se, že problém je v rozlišení displaye, na který prostě ta aplikace není stavěná.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dá se ta aplikace volně stáhnout? Vyzkoušel bych to...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Mělo by to jít zde:
    http://mobilnibanka.kb.cz:80/fes/141652417005/mba.jad
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    nucleolus: už se to tady někde diskutovalo, ale opakování neuškodí:
    Aplikaci Mobilní banka je zapotřebí stahovat do zařízení pomocí Internet Exploreru a ne pomocí Opery. Opera se totiž neidentifikuje na straně serveru typem telefonu, ale nějak defoultně, což si server O2 vyloží po svém a pošle první soft pro první telofon, který má uvedený v seznamu. IE posílá v hlavičce korektní typovou identifikaci telefonu a tudíž se stáhne aplikace určená pro TP2. potom by to mělo být jakž takž v pořádku.
    U mě na Touch HD je to sice mikrominiaturní, ale použitelné
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    0

    Předpokládám, že místo server O2 tam mělo být KB, ne? Jinak díky, pokusím se.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    115

    No jo KB, zrovna jsem se duševně připravoval na návštěvu zubaře a nervozita a už to je... .
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vario - přístup k netu z Java aplikací
    Od flash2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-10-2007, 11:59
  2. A701 a podpora JAVA aplikací?
    Od Jarda Lukas v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-10-2006, 22:58
  3. mda compact - klávesnice a ovládání java aplikací ?
    Od jakub kout v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2006, 10:30
  4. Spuštění JAVA aplikací na MPX200
    Od VILIAM_ce4you v sekci Motorola
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 28-12-2005, 17:34