Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Na HTC TyTN II nejde najednou spustit telefon

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    zdarec.mám htc kaiser a do dnešního dne naprostá spokojenost.jenže.dnes mi z ničeho nic nejde spustit telefon.ostatní aplikace v pohode běži.vymazala se mi i celá historie volání a všechny kontakty.nevíte někdo,co s tím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ty kontakty byly v paměti nebo na SIM kartě? Před tím jste něco instaloval? A po zjištění už jste něco zkoušel, ať tu neradíme již vyzkoušené?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    jěště něco.když tapnu na ikonu antenky,tak mi vyjede ozn. "žádna služba" a když najedu na nastaveni,tak mi nejde nastavit sít.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkusil jste SIMku v jiném telefonu? Tím bych asi začal...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    nic nového jsem neinstaloval,ani nepřenastavoval.kontakty jsem měl jak na sim,tak na kartě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    taky jsem ted zjistil,že sms mi přicházejí i odchazejí.jen nejde uložit kontakt,ani volat
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Napadá mě asi následující:

    1) Soft reset
    2) Zkusit jinou SIMku
    3) Zálohovat a hard reset

    Je tam originální ROM nebo nějaká vařená?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    rom by mela být origo.jak na reset softu,jak na zálohu a jak na hard reset?díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Hard reset se provede někde v nastavení, je tam něco jako Clear Storage (nevím, jak je to přesně na tomhle modelu), mělo by to pak chtít napsat 1234.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    hard reset proveden.vše ok.díky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Není zač
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde spustit HTC TYTN
    Od lukas27 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-07-2010, 17:06
  2. nejde vůbec spustit telefon P3300, MDA Compact III
    Od lachtan_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-05-2010, 09:55
  3. HTC Cruise najednou nejde zapnout bluetooth
    Od lokalnet v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 25-03-2008, 18:16
  4. TT5 nejde spustit
    Od LOOX 710 v sekci TomTom
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 15-05-2007, 20:40
  5. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-09-2005, 07:07