Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: pripojeni k netu

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Jak nastavit, aby se aplikace neprijovaly k internetu pomocí operátora vodafone kterého mám ale třeba jen pomocí wifi. I když jsem připojen doma pomocí wifi na PC a serfuju s HD mini třeba na facebooku nebo jiných webech, tak se mi to pripojí i pomocí vodafone a zbytečně za to platím. Neví někdo, jak to omezit prosím? Nebo používate na to nějakej soft?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Nainstaluj si třeba Data Controller, nebo Manila Dial-up Enabler/Disabler.
    A vypni si tam, co nechceš aby se ti připojovalo. Těchto podobných aplikací je spousta na výběr.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    u hd mini je asi rochu problem, pac se neustale pripojuje pres gprs i kdyz se pripoji pes FiFi...asi je tam permanentne zpnuta podpora pro ono nyni zname ggl loc (gm sem neodinstalovaval)...v menu jde vypnout kejake pripojovani, ale toto nejde...vysledkem je, ze kazda FiFi, ktera se uspesne prihlasi (dostane IP?), se snazi logovat na net...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Děkuji moc ! Dnes jsem se podíval do chytrého přehledu na webu vodafone a za den jsem proserfoval 2700kč!! A to jsem jel přes wifi aspon jsem si to myslel, protože jsem byl připojeny k domací síti a tajně se to nalogovalo i přes gprs. Jsem zvědav jak to budu reklamovat :no:
    V tom mě HD mini pěkně nasr....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Toto reklamovat podle mě nepůjde... data tam byly a chyba byla v nastavení telefonu, což podle mě není "problém" Vodafonu.
    Každopádně nechápu jak člověk může prosurfovat 2700Kč když u Vodafonu pokud člověk nemá datový tarif tak se při prvním připojení na net aktivuje připojení od vodafonu na 1den za 17Kč... Nevím, jedině, že tam byly vysoké přenosy dat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    To je jednoduchy , mám připojení na skok tam se uctuje 0,06kč za KB. Vždy mě to stačilo, protože si stáhnu jen pár emailů občas na Diamondu.
    Koupil sem ted HD mini a připojil se přes wifi doma a zkoušel youtube, přehrál jsem 4 videa. A to mě stálo 2700kč . Nevěděl sem že se ten novej krám od HTC pripojuje i přes gprs když jsem byl sparovanej s wifi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak to je na prášk:? HD mini teď nemám, ale zkoušel jsem HD2 i Pro2 a ať dělám co dělám, tak když mám jak WiFi, tak rádio zapnuté, tak má vždycky prioritu WiFi. I když ručně připojím GPRS, tak se mi obratem zase vypne... Nemohl být nějaký problém s tím AP, jako že se sice tvářil, že je to OK, ale data netekla a tak to šlo přes telefon?

    Nicméně s reklamací to podobně jako zuzkys vidím bohužel černě, tady není co reklamovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Jestli si dobře pamatuji, tak to byl ale stejný problém i na Diamondu (prvním) s originální rom. Matně si pamatuji, že mě něco podobnýho taky na začátku štvalo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od dbeer
    To je jednoduchy , mám připojení na skok tam se uctuje 0,06kč za KB. Vždy mě to stačilo, protože si stáhnu jen pár emailů občas na Diamondu.
    Koupil sem ted HD mini a připojil se přes wifi doma a zkoušel youtube, přehrál jsem 4 videa. A to mě stálo 2700kč . Nevěděl sem že se ten novej krám od HTC pripojuje i přes gprs když jsem byl sparovanej s wifi.
    Datové tarify Vodafonu neznám/nepoužívám, ale pokud si vzpomínám, tak třeba T-Mobile měl u datových tarifů maximální limit, tzv. že když jsi měl datový tarif nejlevnější a surfoval a stahoval jsi jako o život, nikdy jsi neplatil více, než byl ten jejich nejdražší. Tohle je třeba si ověřit u svého operátora.
    Rozdíl, zda je připojeno přes GPRS nebo Wi-Fi je určitě poznat. Především v rychlosti.

    "Spárovanej, připojenej přes Wi-Fi" Otázkou je, zda tomu tak opravdu je, nebo se to jen tak tváří a ikony to indikují. PINGnout wifinu a pak i nějaký web jsi asi nezkoušel, co?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    1

    Zdravim,
    koupil jsem si HD mini cca pred tydnem a mam problem v podobe internetoveho prohlizece. Kdy at jsem pripojenej pomoci operatora potazmo WIFI ,tak proste spustim operu (naskoci logo HTC loading....) a nasledne se zmizi a nic se nedeje a ani neni v otevrenych aplikacich.... Nemate prosim s timhle problemem zkusenost, ponevadz uz si vazne nevim rady....

    Diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    Trápil mě stejný problém(mám ale internet v mobilu od O2 za 150kč na měsíc)A štvalo mě, že jsem nonstop připojen k netu a každý týden mi přicházela sms o přečerpání dat a spomalení internetu... Tak jsem nakonec zjistil, že se to dá vyřešit, ale pro mě dost zoufale:-(, protože musíte vypnout všechny věci u kterých je zapnuté automatické aktualizace z internetu(počasí atd...) a od té doby je to v pohodě, ale stále mě trápí to, že po každém použití internetu se musí lést do nastavení a vypínat datové připojení:-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koukám, že NoData od MoDaCo ti nic neříká.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Oct 2010
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Koukám, že NoData od MoDaCo ti nic neříká.
    Oky omlouvám se... jsem b*bec... hold nejsem znalej tak mám nechytré odpovědi.. omlouvám se, že jsme se vyjádřil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    6

    Ja to robím tak,že jednoducho prepnem HTC do módu lietadlo,tým odpojím telefónnu časť(a aj dátovu GPRS)a mám istotu,že dáta tečú len cez Wifinu...aj keď mám Orange World 1000..ešte som ich ani raz neprešvihol..
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Acer n30 + Motorola L7 - pripojeni k netu
    Od santox v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2008, 15:18
  2. HTC Artemis, pripojeni k netu pres PC
    Od ziddd v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-02-2008, 19:20
  3. OT: Konfigurace pripojeni k netu na PC pres Vario
    Od vasco[CZ] v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-06-2006, 13:15
  4. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-08-2005, 11:00
  5. Pripojeni k netu pres telefon, jak?
    Od honzavlk v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2004, 11:46