Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Problém s vypadáváním hovoru

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Nestává se někomu z Vás z HD mini stejný problém?? Při hovoru s druhým v pohodě mluvím, najednou z ničeho nic mě druhá strana neslyší, ale já jeho ano a musíme ukončit hovor. Telefon mám asi týden zakoupen u sunnysoft originál CZ. Přemýšlím jestli ho jít vrátít protože toto mě dost obtěžuje a nevím čím to je. Už se mi to stalo asi 5krát. Pomuže jen vypnutí a zapnutí telefonu. Jinak vše funguje super.
    ROM tam mám: 1.07.479.1
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    31

    Tento problém jsem měl na Diamondu na HTC Mini jsem nic takového nezaznamenal. Mini šlape jako čert!!!!! maximální spokojenost!!!!
    Udělal jsem na Diamondu Hard reset a zjistil jsem, že mi to dělal jeden z programů třetí strany.
    Být tebou, udělám Hard reset a nechal bych HD Mini testovat asi týden a neinstaloval bych žádné aplikace. Pkud by to udělalo jen jedinkrát, tak bych teprve telefon reklamoval....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Přesně jak píše JK007 - HD mini ničím takovým trpět nemá, zkuste jestli se tak bude chovat i zařízení bez aplikací třetích stran (hard reset) a pokud ano, telefon vraťte.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ja mam podobny problem, a to je take obcasna nefunkcnost mikrofonu (nebo teda, ze druha strana nic neslysi), ale je to spojene jen s tim, ze neni slyset pri spojovani oznamovaci ton a jen pri odchozich hovorech...delalo to ale uz na (temer) cistem zarizeni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Udělal sem trvdy reset a zatím je vše OK. Ale vadí mi že nevím čím to bylo. Měl jsem tam jen pár programků, naprosté minumum.
    Tomtom, smartmaps 2.8.8, translator 2005, Formule.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Tak se to projevilo znova a HD mini jde po týdnu a půl provozu do servisu. Paráda začínám mít už na HTC nervy.
    Po hard resetu jsem jel bez jakýkoliv instalací programů, takže žádná chyba nebo rušení z třetí strany.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Kde jste to kupoval? Není možné se s nima domluvit, když je to do 14 dnů od data prodeje, že vám dají nové zařízení...? Sice budou prskat, ale za pokus to stojí
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    V Sunnysoftu. Samozřejmě jsem to chtěl vyměnit za jiný kus, že je to v lhůtě 14dní od nákupu. Ale tvrdily, že to jde jen při nákupu přes internet a pak to mohu vrátit bez udání důvodu. Já to koupil osobně na prodejně a na to se to prý nevztahuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Tak to nakonec skončilo dvěma týdny v servisu. Tam testovali mikrofon, který se zdál být ok. Naštestí mi zavolali a já jim upřesnil problém. Takže se s tím trápily docela dlouho a nakonec to vyřešily výměnou celé základové desky. No nevím nevím tímto u mě HTC dost padlo. Ani ne po týdnu provozu byl HD mini defektní :no:
    Servis samozřejmě nemá chybu a jsem s firmou VSP data velmi spokojen , diamonda mi opravovali víckrát a vždy byl do týdne doma:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Tak další zkušenost:
    Telefon dnes došel kurýrem. Po rozbalení mě čekalo nemilé překvapení. Uvnitř telefonu byly černé šmouhy pravděpodobně od prstů servisního technika a okolo reproduktoru byly železné pilinky nebo špony. Telefon po zapnutí je v angličtině a zcela chybí česká lokalizace.
    Kontaktoval jsem prodejce sunnysoft jak to budeme řešit jestli mi ji dohrají když je u nich přístroj zakoupen. Paní řekla, že je to nadstandartní služba za poplatek a že je to chyba servisu, že tam mám telefon poslat at počeští ROM. Kontaktoval jsem znovu VSP data a čekám co z nich vypadne. Každopádně toto je poslední kapka mé trpělivosti. Končím s HTC . Telefon jsem měl týden a půl doma a 2týdny v servisu, kam asi znova míří a bude tam zase.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tak mám úplně stejný problém. Vyzkoušel jsem hard reset plus další aplikace, vše nějakou dobu fungovalo a poté se problém opakoval. Zkusil jsem další HR a už bez dalších aplikací. A opět to samé, chvíli OK a po nějaké době, zase to samé. Během testování jsem vypozoroval, že když vypnu datové připojení a zavolám, tak se mi to už nestane a druhá strana mě slyší po celou dobu hovoru.

    Napadlo mě, jestli by to nemohla vyřešit třeba i nová ROMka, která je k dispozici na stránkách, ale nevím, jestli tam bude s češtinou nebo bez ní. Navíc mám telefon od O2 jako služební, tak nevím, jestli bych s tím neměl problém pak při případné reklamaci.

    Doplnění: Ještě mi docvaklo, že to s největší pravděpodobností nebude HW problém mikrofonu, protože mi to dělá, i když telefonuju s HF v autě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    15

    Na XDA-Developers jsem četl, že tenhle problém nastává s některými softy pro nahrávání hovorů.

    Mě na relativně čistém mini hovory nezlobí.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Já měl telefon na reklamaci a neveděli co s tím. Telefon testovali na mikrofon, ten se ovšem jevil OK. Naštěstí mi zavolali a poptali se co přesně to dělá, kyž jsem jim to vysvětlil, tak se závada doopravdy projevila. Vyměnili celou základovou desku. Telefon došel bez CZ tak jsem jim ho poslal obratem zpět a telefon došel i z novou ROM a s CZ. Ted jsem spokojen a vše šlape jak má. I když z prvu jsem byl hodně naštvaný protože jsem ho měl necelý týden a pak byl měsíc po servisu
    Zkus tam dát novou ROM a uvidíš, ale nebudeš tam mít CZ . V servisu Ti reklamaci pak uznají pokud je to oficiální ROM přímo od HTC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Koukal jsem, že na stránkách Sunnysoftu (http://sunnysoft.cz/htc/) uvolnili už novou ROM i s češtinou. Je to oficiální update, tak snad nebude problém. Zkusím to a uvidím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Jiste nebude pokud se shoduje uvedeny PN - Part Number,ktery je na strankach vzdy k dane rom uveden.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-TEN X500+ - problém - ozvěna při hovoru
    Od ferlich v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 05-01-2009, 10:12
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-12-2008, 15:57
  3. Problem s prijetim hovoru na P525
    Od HI_DAE v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 20:41
  4. Problém spříjmem hovorů u MDA II
    Od JohnyJ v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 20-01-2005, 12:08