Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Zámek kláves při volání

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    Dobrý den,
    prosím Vás, můžete mi někdo kdo jste přešel na novou ROM 2.53.479.3 s HTC Sense, říct zda při volání máte taky nezamčený celý displej? Mám na mysli šedou transparentní lištu, která byla u WM6.1, zakrývala spodní část SW kláves a celá horní lišta byla neaktivní . Aktivní byli pouze tlačítka "klávesnice" a "ukončit". S novým WM6.5, resp. Sense je aktivní celý displej a problém mám hlavně s nabídkou "start" kterou zmáčknu snad u každého druhého hovoru uchem. Všechno bych ještě překousl, ale dneska jsem uchem vymačkal během důležitého hovoru "režim letadlo" a to už mi došla trpělivost. Celé dopoledne hledám řešení a zatím bezúspěšně.

    Prosím poraďte, alespoň zda máte u nového SENSE stejný nezamknutý displej. Nejsem si totiž jistý zda jsem to nezpůsobil sám nějakou tweakovací aplikací, hned po flashy ROM.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Já ti poradím, ale možná se ti ta rada bude zdát směšná...nauč se jako já, při každém přijatém hovoru-jde to i ještě při vyzvánění, lehce zmáčknout vypínací tlačítko.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    12

    O této možnosti jsem četl a asi mi nezbude než se naučit tuhle metodu používat. Jsem ale dost sklamanej, nová ROM se Sense se mi líbí, ale nechápu proč takhle základní věc nemají ošetřenou. Obvzlášť když u původní ROM s WM6.1 to měli dobře ošetřené. Děkuju ti za tvůj příspěvek, alespoň vím že to je opravdu už takhle nastavené v nové ROM a že jsem si to nezpůsobil sám krátce po flashnutí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    12

    Zkus použít Touch InCall Screen Tweak viz tady : http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=32751
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Nebo zkus Inesoft phone. Je to výbornej program, jsou v tom i kontakty, historie volání ,profily atd. a nabízí i zámek displaye při volání.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    To mně ta transparentní lišta zase rozčilovala. Vždy, když jsem chtěl hlasitý odposlech, musel jsem ji jako blbec táhnout dolů. A dost blbé to bylo třeba v autě.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Zámek kláves (displeje)
    Od Míla_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 23:07
  2. Zamek klaves - oznameni
    Od lukasz v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2006, 01:13
  3. Zamek klaves - oznameni
    Od lukasz v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-08-2006, 22:42
  4. n35 a zámek kláves
    Od fishman_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 21-03-2005, 13:58