Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Bude takhle vypadat HTC HD3?

  1. #1
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Na internetu se objevilo několik grafických návrhů označených jako HTC HD3 včetně technické specifikace. Osobně jsem k podobným, stále častěji se objevujícím malůvkám poněkud skeptický, schopný grafik dokáže divy a ani specifikace tomu nedodá dostatečnou hodnověrnost, ale na druhou stranu nějaké zařízení s Windows Phone 7 už musí mít v HTC v plném vývoji a vzhledem k situaci na trhu mobilních zařízení by následník HD2 nějak takto mohl vypadat... Jen mě děsí případná výdrž na baterie, nebo bude externí akumulátor standardní součástí?
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345134_HTC_HD3_concept_1_5pE.jpg 
Zobrazení: 39 
Velikost: 52.4 KB 
ID: 11529   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345134_HTC_HD3_concept_2_UHe.jpg 
Zobrazení: 39 
Velikost: 55.3 KB 
ID: 11530   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345134_HTC_HD3_concept_3_jeSp.jpg 
Zobrazení: 39 
Velikost: 37.6 KB 
ID: 11531  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    No tak pokud by tohle opravdu HTC vyrobilo, tak by to bylo zařízení snů (i když toto slovo padá vždy, když se něco nového objeví, ale zde je opravdu vše). I kdyby to stálo sebevíc, tak bych si to koupil. Jen by bylo opravdu zapotřebí nějaké "bezdrátové baterie"
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    117

    Cetl jsem ve specifikaci USB host?

    Ja myslel ze na tuhle sikovnou vec vsichni zapomeli a vykaslali se na ni jako na vec kterou BFU stejne nepouzije.

    Obavam se ze tohle je fakt kachna. Ale fakt je ze pekna. I kdyz rozmery a spotreba energie by byly velkym problemem.
    Osobne by me momentalne spise zajimalo jestli vyrobi nejakeho pekneho nastupce TP2
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Tak určitě nějaké zařízení podobné HD2 s trochu lepšími parametry a novým OS bude, ale zrovna tady si myslím, že si někdo pěkně vyhrál, už jen v parametrech "OS: Windows Mobile 7", jsem myslel Windows Phone 7 nebo mi něco uniklo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2005
    Příspěvků
    37

    Je to kachna, WP7 nepodporuji rozliseni 800*1280 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Jak asi víte, možná unikla (možná je to také kachna) první oficiální ROM s WP7 pro HTC Mondrian - dle ROM.

    Chytré hlavy z XDA Developers ji rozkuchaly a zatím to vypadá, že zařízení by mělo mít 4.3 palcový displej s rozlišením 480x800 od společnosti Optrex, Snapdragon QSD8650A/B od společnosti Qualcomm taktovaný na 1.3 GHz (podporuje UMTS i CDMA 3G) a digitální kompas. Zařízení by nemělo mít QWERTY klávesnici.

    Pokud se nejedná pouze o obecný obrázek zařízení s WP7, tak by měl HTC Mondrian vypadat jako na obrázku (vykucháno ze souboru oemavatar.cab)

    (čerpáno z Engadget)

    EDIT: Koukám, že Pavel mě o pár minut předběhnul - http://www.ce4you.cz/news/detail.asp?n=851
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345179_htc-mondrian-leaked-from-rom-cab_vqc2.png 
Zobrazení: 37 
Velikost: 25.4 KB 
ID: 11540  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mě spíš zaráží ta SD karta, podle zpráv se má WP 7 ubírat směrem Jabka, tzn. žádná externí paměť, pouze pevná interní.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    1

    čau čau, tady jsou české stránky o htc hd3, jsou to zatím jediný stránky... http://htc-hd3.717.cz/
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ach ten češťyn. :sarcastic: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No nevim nejspis to bude kachna. Nicmene jak se tady lidi obavaji o spotrebu energie - ten pristroj ma podle spec. o 1/2 vyssi kapacitu baterie nez aktualni HD2 a ma mit AMOLED display kterej oproti TFTcku ktere ma HD2 ma znatelne nizsi spotrebu.
    Otazkou je jak to bude ve skutecnosti s tim AMOLED displayem vzhledem ke skutecnosti ze Samsung nezvlada pokryt dodavky displayu ani pro jiz existujici modely HTC Desire, ci Nexus One a oznamil ze vetsinu tech co vyrobi si bude ponechavat pro sve modely.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-03-2010, 14:17
  2. A730 - takhle vypada rozsirena baterka
    Od brn v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-01-2005, 22:26