Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 24 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 359

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - ROM WVGA WM6.5.3 CZ - OS 23121 5.3.6 - cZonee

  1. #1
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Asus Garmin M10 - WVGA WM6.5.3 CZ - OS 23121 5.3.6 - cZonee

    [b]WM : 6.5.3 Pro
    Verze : M627 Full cZonee
    PP : 16MB
    Rozlišení : WVGA
    Jazyk : CZ
    Datum : 7.2.2011

    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._120.28MB.html

    -----------------------
    Fixy :
    nové rádio 4.7.15
    nová verze Garmin navigace
    upravené ovladače wifi
    upravené msm mp3/mp4 kodeky a parsery
    další viz přechozí vrze, resp. obecné fixy

    .................................................. .................................................. ..........................

    Asus Garmin M10 - WVGA WM6.5.3 CZ - OS 23121 5.3.6 - cZonee

    WM : 6.5.3 Pro
    Verze : M626 Full cZonee
    PP : 16MB
    Rozlišení : WVGA
    Jazyk : CZ
    Datum : 19.12.2010


    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._120.32MB.html
    heslo :czonee

    -----------------------
    Fixy :
    nové rádio 4.7.14
    nová verze Garmin navigace
    upraveny ovladače nand paměti (řeší problém s updatem map na City Navigator Europe NT 2011.30)
    upravená část kamery
    upravené ovladače BT
    upravené msm mp3/mp4 kodeky
    update streamplayeru
    igo v blacklistu
    a několik dalších drobností

    .................................................. .................................................. ..........................

    WM : 6.5.3 Pro
    Verze : M622 Full cZonee
    PP : 16MB
    Rozlišení : WVGA
    Jazyk : CZ


    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._117.01MB.html
    heslo :czonee
    -----------------------
    Fixy :
    nové rádio
    nová verze Garmin navigace
    nové poi
    streamplayer update
    problémy ohledně náhodného pádu systému
    vylepšená stabilita
    některé bugy okolo suspendu a ještě několik menších bugů

    -------------------------------------------------------------------
    WM : 6.5.3 Pro
    Verze : M615 Full cZonee
    PP : 16MB
    Rozlišení : WVGA
    Jazyk : CZ


    Datum : 24.8.10
    http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/..._117.41MB.html
    heslo : czonee
    ------------------------
    Fixy :
    - nové rádio V4.7.8
    - update kamery a funkcí
    - nové OS jádro
    - update Garmin navigace a vylepšení a rozšíření služeb
    - Office 2010
    - update zvukových ovladačů
    - update grafického ovladače
    - optimalizace LBS služby
    - update systému synchronizace
    - update StreamingPlayeru
    - úprava ovladačů SDHC karet
    a další

    .................................................. .................................................. ..........................

    Asus Garmin M10 - WVGA WM6.5.3 CZ - OS 23096 5.3.2 - cZonee

    WM : 6.5.3 Pro
    Verze : M25 Full cZonee
    PP : 16MB
    Rozlišení : WVGA
    Jazyk : CZ


    Datum : 12.6.10
    odkaz smazán, stahujte novější verzi nahoře
    heslo : czonee

    Rozšířený bootloader + čeština v HR (flešuje se přes kabel !)
    Datum : 19.6.10

    Postup jen pro flash bootloaderu :
    Flash bootloaderu se provádí přes kabel, ale nejdříve vypnout procesy activesyncu (wcescomm a rapidmgr).
    1. vypnout procesy activesyncu (wcescomm a rapidmgr)
    2. propojit kabel a v bootloaderu vybrat "USB download"
    3. kliknout na _.bat a nechat doflešnout až do konce, poté následuje autoreset a po bootu se provede automaticky HR

    Pozor flašnutí na vlastní nebezpečí. Update je proveden do 1 minuty.

    ------------------------
    Fixy v OS :
    - nové rádio 4.6.19
    - update kamery
    - update jádra
    - update zvukových ovladačů
    - update grafické ovladače
    - update systému synchronizace
    - update StreamingPlayeru

    Je to ho tolik, že se mi to sem ani nevejde. Rozhodně vše by mělo přispet k větší stabilitě, rychlosti a spolehlivosti.

    .................................................. .................................................. ..........................
    WM : 6.5.3 Pro
    Verze : M12 Full cZonee Mistříííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
    PP : 16MB
    Rozlišení : WVGA
    Jazyk : CZ


    Datum : 23.5.10
    link odebrán

    -----------------
    Fixy v OS :
    - nové rádio 4.6.16
    - zvýšena kapacita ROM paměti, efektivnějším umístěním souborů
    - stabilita systému
    - update kamery
    - update klávesnice
    - optimalizace navigace
    - optimalizace alarmu
    - rychlostní kamery
    - optimalizace úpravy nastavení času
    - update StreamingPlayeru
    - optimalizace LBS služby
    - optimalizace kontakt managera
    - registr na nevypínání WIFI v suspend modu a call ID match
    - přidán softreset a upraven lnk a FDC TM v nabídce programy, pro jednodušší resety :-))
    - odebrán facebook
    - certificate off
    - drobné opravy lokalizace (BT FTP, možnosti klávesnice a USSD)
    - odebrán Eula potvrzení

    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    Jak na flešování celého FW :
    kabel mezi PC a telefonem, baterie musí být nabita alespoń na 60%
    spustíme Activesync a synchronizujeme
    rozbalíme archív a spustíme soubor M10xx.exe (heslo : czonee)
    potvrdíme a vyčkáme až do ukončení upgradu (zařízení neodpojovat až do ukončení kompletního procesu !!)
    nebo
    Postup jak flešovat

    Neručím za výsledek, každý uživatel flešuje na vlastní riziko.

    FAQ :

    jak na hard reset :

    po zapnutí nebo restartu podržet tlačítko hlasitosti dolů,
    poté naskočí okno s CH nebo CZ znaky (dle verze) a do 7 sekund bud´potvrdit
    zeleným (je nutné chvíli podržet)
    nebo zrušit
    červeným dle výběru co vlastně chcete provést

    Zpětné zapnutí automatického zámku OS:
    Pokud chcte, aby se zařízení automaticky zamykalo samo, upravte tyto registry
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\PwrMon]
    "Enabled"=dword:00000001
    Musí tam být 1


    [h]Původní, oficiální ROM je ke stažení[/h] ZDE

    Zajímavá stránka k M10 :
    http://www.m-10.cz/?ke-stazeni
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345039_SAM_0266_5pF.jpg 
Zobrazení: 99 
Velikost: 1.41 MB 
ID: 11618  
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Woooow :yes:
    Že by staré dobré časy ?
    Doufám, že to bereš sebou
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Mělo to být menší překvapení. Jasně, že beru....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak máme tady první ROM pro toto zařízení.
    ROM obsahuje jak lze podle Pitkových obrázků poznat stejné jádro, ale spoustu opravených drobných chybiček nebo vylepšení....
    Jak lze taky vidět, autor tuto ROM zatím nedal ke stažení, takže snad to brzy bude.
    A jak to, že já ji mám? No mám ji zatím jen já a Permar Ale jak píšu určitě to bude brzy ke stažení pro všechny.
    Bohužel Pitku na našem mini srazu o tomto víkendu potkala menší zdravotní komplikace, takže budeme muset pár dnů počkat jestli to vůbec přežije,
    doufám, že bude brzy zdráv a při síle

    Zatím jen tedy pár postřehů....
    V novém rádiu je vylepšen, už tak dobrý fix GPS, podle prvních poznatků je lepší i citlivost GSM.
    Zase o kus lepší fotoaparát.
    Lepší výdrž baterie.
    Dalších několik oprav nemohu přímo posoudit, za dva dny to bohužel nejde.
    Většina oprav nebo vylepšení pochází od autora ROMky, takže to určitě není horší než to, co to bylo

    Měl bych jen pár drobností (zase kosmetika)
    V nastavení Bluetooth je karta FTP, kde je nějaký zbytek čínštiny .... (viz. obr 1)
    V nastavení možnostech klávesnice jsou nepsrávně lokalizovány volby pro nastavení (viz. obr 2)

    Jinak tato Pitkova ROM již v defaultu obsahuje některé věci uvedené ve vlákně ZDE a je jen na nás, uživatelích co vše tam bude.
    Pitka má M10 k dispozici, takže můžeme si "uvařit" ROM, která bude obsahovat jen to, co budeme chtít
    Samozřejmě pokud bude Pitka souhlasit (a on bude, jinak ...... :?: )
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345154_Screen001_TOAZ.jpg 
Zobrazení: 77 
Velikost: 48.4 KB 
ID: 11534   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345154_Screen002_50k.jpg 
Zobrazení: 67 
Velikost: 46.3 KB 
ID: 11535  
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Tak tak.......moje řeč ) , vše šlape jako hodinky - tik,tak,tik,tak..................
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Verze 12 czonee k dispozici na první straně, doporučuji zvýšenou pozornost při provádění upgradu.
    Proto je vysvětleno jak na flash, atd....
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Díky za tvoji skvělou práci a ať se daří, a držím palce..........ahoj.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    27

    Jen malej dotaz od amatera jako jsme ja:-)

    NA co je tam vysvetlenej HR?:-) ze zacatku jsem to pochopil ze se to upgraduje samo za behu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: Indian
    HR se provádí takto:
    a)
    V zapnutém stavu zařízení sundáme zadní kryt kde je malé tlačítko Reset.
    Stiskneme tlačítko VOLUME DOWN (a držíme) a k tomu stiskneme ten reset stylusem (cca 1 sec) zařízení 2x zavibruje a zobrazí se dotaz.
    Stiskem "Zeleného tlačítka" potvrdíme - hotovo.

    b)
    Druhou možností je HR v samotném Windows.
    Nabídka Start - Nastavení - Systém - Výchozí nastavení

    Po fleši je nutné HR provést

    P.S.
    právě flešuji
    Pitkovi 3x ZDAR ZDAR ZDAR
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od pitka
    - přidán softreset a FDC TM v nabídce programy, pro jednodušší resety :-))
    Jak se používá ten Soft Reset ?

    Ale neřvu ....
    Ten zástupce je mapovaný ze Storage Card a softreset.exe je ve Windows :?
    V archívu je LNK soubor, který je už z Windows, takže stačí vyměnit ....
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345378_sr_A6rG.jpg 
Zobrazení: 70 
Velikost: 48.5 KB 
ID: 11556  
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    že by vysoká škola ????
    Připojené obrázky Připojené obrázky
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    ... že by
    U tebe to funguje, ale ten zástupce vede na SD... my všchni nemáme softreset.exe na SD kartě
    Jinak EULU a PwrMon jsi už mohl vypnout
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Na to jsem se na chatě jasně domlouvali, že to tam kvůli uživatelům nechám (eula a powermon).
    Softreset je v rootu Windows, vyspal si se dobře ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo PwrMon asi ano, máš pravdu, ale i tu EULU ?
    To se mi nezdá, bych chtěl vidět, koho to baví po každém startu zavírat
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Udělám registr patch, a každý na své úvaze může aplikovat, no ne ??
    Feeedom.....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 24 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI-kešky pro Garmin navigaci
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 17:21
  2. Garmin-Asus nüvifone M10 – Přizpůsobení integrované Garmin navigace.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 23:02
  3. Garmin-Asus nüvifone M10 - iGO8
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 14:47
  4. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI pro Garmin navigaci
    Od Pavel.ct v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 22:56