Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 24 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 359

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - ROM WVGA WM6.5.3 CZ - OS 23121 5.3.6 - cZonee

  1. #31
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak po dalším hraní s ROM konstatuji, že je to dokonalé :yes:
    Pitkine, dobrá práce :yes: :yes: :yes:
    Systém běží jak má, synchronizace za 2,5 minuty, drobnosti odstraněny, prostě jedním slovem LUXUS.
    Co bych považoval za úplný luxus je lepší klávesnice a po startu vypnutou GPSku
    Tu GPS už jak jsem psal, bych asi neřešil, ale ta klávesnice se mi moc nelíbí. Nemyslím vzhled, ale zkuste si napsat třeba IP adresu nebo smajlíka...

    P.S.
    Dodoržujte prosím název vlákna a debatu k tomu určenou.
    Obecné dotazy patří do sekce "Obecné diskuze"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Nezbývá mi nic jiného než plně souhlasit s Tomsoftem - skvělá práce :yes: :yes:
    A s tou klávesnicí - napsat IP adresu je sranda ,nesmyslně se to přepíná s číslic na písmenka ( stačí zadat tečku) , smajlíci jsou v klávesnici vloženi,to mě až tak nevadí ,ale psaní datumu a jiných věcí ........no je to někdy o nervy.

    No ještě by mohl přiskákat Klokan a bylo by to tu komplet.............) )
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Nezapínání GPSky po startu zatím jedině odebráním Que.exe.
    Zamyká se vám zařízení po odebrání z auto držáku ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Nemám odzkoušeno, držák mám ještě pořád v šuplíku ... , nějak moc teď nejezdím, ale zítra to prubnu.
    Ale myslím, že když mám PowerDLL vypnutou, tak to neudělá nic (což je dobře), ale nevím....

    to: ALL
    Prosím vás kucíííí, nepište mi SZ s dotazem jak se dělá fleš ROM na M10 ops:
    Když takový dotaz napíšet sem, určitě Vám někdo poradí dřív než já
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od pitka
    Zamyká se vám zařízení po odebrání z auto držáku ?
    NE, nezamyká. Nedalo mi to a tak jsem byl teď venku v autě. Mám v registrech
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\PwrMon]
    "Enabled"=dword:00000000

    Vypnutou tu knihovnu. Takže když jsem vrazil zamčené a uspané zařízení do držáku v autě, zařízení se odemklo (to díky S2U2) a když jsem ho vyrval z držáku, zůstalo tak jak bylo, tedy odemčené. Když jsem zařízení už v držáku zamknul (S2U2) a pak jsem ho vyndal z držáku, zůstalo zase tak jak bylo, tedy zamčené. nevím jestli je to dobře nebo špatně, takto mi to i vyhovuje.
    Všiml jsem si ještě jedné drobnosti. Než jsem zapojil zařízení do držáku, byla GPS vypnutá a když jsem pak zařízení hodil do držáku, GPS se sama ihned zapla, takže sotva zapojíte zařízení do držáku, je už FIX na 100%, což je opravdu GENIÁLNÍ :yes:

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Na tu GPS a fix s drzakem jsem te upozornoval pri zkouseni drzaku smer jizda do OV na Hlavak..... ale jelikoz jsme meli jine starosti ,tak uz jsme se tomu nejak nevenovali,ale je dobre ,ze sis toho ted vsiml......
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm, tak to byly asi opravdu ty jiné starosti
    Vůbec si na to nepamatuju
    Takže pozdě, ale přece ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Tak to beru jako dobrou zprávu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Kdo by si chtěl zablbnout nebo doladit TouchFlo, tak stahujte zde :
    http://leteckaposta.cz/732162629
    Některé položky nefungují 100%, ale používat se dá.
    heslo:m10
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345612_SAM_0204_LG3Q.jpg 
Zobrazení: 34 
Velikost: 287.2 KB 
ID: 11570  
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Hm .... :yes: :yes: :yes:
    A nebyla by mnohem novější verze ?
    Třeba něco jako Sense 2.5 ?
    Na tuto verzi 2.5 existuje mraky dopňků. Na tu starou už toho moc není ....
    Ale jinak je to super :yes:
    Některé věci se dají upravit, vylepšit, ale některé prostě nejdou
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345613_02_83nD.jpg 
Zobrazení: 30 
Velikost: 38.5 KB 
ID: 11571   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345613_04_VQDa.jpg 
Zobrazení: 31 
Velikost: 36.3 KB 
ID: 11572   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345613_01_jeRo.jpg 
Zobrazení: 48 
Velikost: 41.7 KB 
ID: 11573   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00345613_03_SNX.jpg 
Zobrazení: 27 
Velikost: 16.9 KB 
ID: 11574  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Tak jsem si s tím ještě hrál... ale je to na nic.
    Verze TF je stará a nelze použít další úpravy, které jsou teď k dispozici. Než tohle, to si nechám ASUS HOME
    Navíc to nejde odisntalovat... ty dva menší CABy jsou odebrat bez problémů, ale ten 35MB je teda mazec.
    Po 20 minutách odebírání se kurzor furt kroutí (jako že pracuje) a asi skutečně pracuje, ale už jsem to nechal dalších 20 minut a je to pořád stejné.
    Takže večer dělám HR a TF nechci ani vidět :no:

    Kdo by to chtěl používat, tak je to samozřejmě až na pár drobností funkční a dá se s tím normálně fungovat, nesmí se to odinstalovávat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Odinstalovat to TF asi nejde,stejnou zkušenost jsem měl ,když jsem to zkoušel na P835ce...........také to "odinstalování" trvalo neskutečně dlouho ,až jsem prostě udělal HR a byl klid )
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Mistře Petře,
    nedalo by se v nějaké budoucí ROM udělat to, aby při kliknutí na KŘÍŽEK (X) se aplikace opravdu zavřela a ne jen minimalizovala :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    No já nevím jestli je to dobré, přehrávač hudby bych tím zavřel a né minimalizoval a jaksi bych vypl přehrávání:? Používám ten vestavěný ,stačí až až,ale není tam možnost minimalizace ,jen křížkem.............
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    ... a na co je červené tlačítko? Tím to taky přece jen minimalizuješ.
    Dá se přemapovat cokoli....
    mě teda vadí když za den spustím 10 aplikací (oken) a ty pak jsou otevřené ve správci :
    Ne z důvodu že by to snad zabíralo RAM, to sice zabírá, ale to není ten důvod. Důvod je prostě že to je otevřené.
    Určitě by se to dalo udělat volitelně.
    Teď ale hodně potichu... Na HDčku to tak je )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 24 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI-kešky pro Garmin navigaci
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 17:21
  2. Garmin-Asus nüvifone M10 – Přizpůsobení integrované Garmin navigace.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 23:02
  3. Garmin-Asus nüvifone M10 - iGO8
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 14:47
  4. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI pro Garmin navigaci
    Od Pavel.ct v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 22:56