Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 24 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 359

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - ROM WVGA WM6.5.3 CZ - OS 23121 5.3.6 - cZonee

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Citace Původně odesláno od pitka
    Softreset je v rootu Windows, vyspal si se dobře ?
    ty mě asi nechápeš ...
    Tvůj zástupce "softreset.lnk" co je v ROM obsahuje link na "\Storage Card\softreset.exe"
    To, že je ve Windows jsem si našel, ale Tvůj zástupce tím pádem nefungoval.... nevím, jak už to mám jinak napsat. Ty jsi spal dobře ?
    Dělám HR, tak ti ho pošlu .

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    jj, už to chápu. Blbě jsem spal :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    OK :yes:
    Tak to si dej botičku ne
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Trocha na botičku ,či dvě by ti Mistře mělo zůstat ...... , jinak vše OK :yes: myslím ROMku a doufám,že i u tebe vše OK..........
    Tome ,zkus si tam šoupnout ještě to SRS, málem mi to urvalo uši .............se divím,že reprák ještě stíhá
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Prosím tě nedá se udělat něco s tím automatickým odemykaním telefonu když ho dám nebo vyndám z autodržáku už mě to sere.Hned se odemkne
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    to Tomsoft a Permar :
    vypnutí Home (today) a Que (Garmin) se provádí takto :
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\Services\ACS]
    "NITZService"=dword:0
    "HomeRefreshHandler"=dword:0
    "WatchDog"=dword:0 (tenhle klíč by měl vypnout GPSku, ale nevím proč to 100% nefunguje)

    GPSka se spustí stejně, vždy když se spustí proces Que.exe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Link opraven a potvrzení Eula navždy odebráno.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    jak na hard reset :
    po zapnutí nebo restartu podržet tlačítko hlasitosti dolů,
    poté naskočí okno s CH nebo CZ znaky (dle verze) a do 7 sekund bud´potvrdit
    zeleným (je nutné chvíli podržet)
    nebo zrušit
    červeným dle výběru co vlastně chcete provést

    Co tam potvrzuji a čeho tím dosáhnu a kdy mám restartovat mimo jiné mě to na ten soft restart ukazuje taky chybu jak to odstraním?


    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: meskomir
    Ten Softreset opravíš takto jak jsem psal zde stačí pak vyměnit toho zástupce
    v Windows\Nabídka Start\ProgramyHR můžeš provádět i druhým způsobem, který je přímo v OS (Nastavení - Systém - Výchozí nastavení)
    HR pomocí tlačítek je v případě nouze, kdy už OS nenajede
    A co tím dosáhneš? Snad v každém zařízení, když flešneš ROM je velmi doporučován apoň jeden HR (aby si ROMka sedla )



    to: Pitka
    jo jo....
    Vypnutí Home.exe z klíče [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\ASUS\WatchDog\Home] je staré
    GPSku to nijak neřeší, ale já už na to kašlu



    to: ALL
    Mám ale jeden poznatek.... dneska jsem si celý den hrál se SPB a vše jsem tam nacpal, včetně spouštění Garmin navigace, vše šlapalo.
    jen to sežere asi o 15MB více RAM než Asus Home. Jinak to šlape dobře, má to však jednu bolest. Jakmile se spustí simulace trasy,
    tak ta nejde zastavit, protože se na displeji na Home nezobrazí už ty dva tlačítka (Ukončit a Objížďka), protože je Home.exe zrušen. I když se shodí proces Que.exe, tak se to hned spistí znovu a furt to na pozdaí mluví simulaci trasy (celkem sranda)
    Takže SPB - nic moc.
    A ještě jednu drobnost k SPB Shellu.
    Víte jak jsem vychvaloval rychlost synchronizace.... tak když je v systému SPB, tak ta stejná synchronizace, trvala 20 minut.
    Pokud tam není SPB Shell a Asus Home je aktivní, trvá to stejné jen 2,5 minuty

    A k nové ROM by Pitka.... parádička. :yes: :yes: :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Déky už si pořádně čtu forum.Jinak přechod z P525 není zrovna ideální a s tím novým home .sere mě že když si tam nastavím starý dobrý menu (pro mě ideální pro práci) tak mě dole stejně votravuje tlačítko home.když se překliknu nevrátím to a musí se to nastavovat znovu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    To je ale jednoduché....
    Nevím co je starý dobrý menu, ale pokud nechceš dole ty tři tlačítka, tak zruš ten Home.exe o kterým tady Pitka a já píšem a pokud se chceš zbavit toho textu Home dole na liště, tak zase registry
    Levý soft key [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 2]
    Pravý soft key [HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Today\Keys\11 3]
    a máš klid
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Krásně řečeno pro někoho kdo o tom něco vím já v tom mám hokej ,vždyť já ani nevím kde jsou registry kde je najdu a jak je změním :-)
    trochu se do toho dostávám v task mangeru(našel jsem registry) ale furt nevím
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Není nutné měnit zástupce, je to již opravené.

    Doporučuji nejprve pohledat na google či jinde co je vlastně hard reset.
    Ale takováto debata patří spíše k obecné diskuzi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    5

    Taky to sem nerad tahám ale potřebuju si ten telefon přizpůsobit co nejdřív a nikoho neznám co ho má a má takové znalosti a v obecné diskuzi se ztrácím.Našel jsem ten registr na Home tlačíko dole smáznul jsem ho a teď tam mám napsáno telefon ale funkci to má jako tlač home :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Ano, zde je to jen k samotné ROM...
    Použij prosím vlákno, kde se můžem kldině věnovat nějakým úpravám registrů atd...
    Zde opravdu nebude prostor na tyto věci. Tady ano
    P.S.
    jak na registry v PDA je snad už plný internet :yes:
    Další debata, která není přímo k ROMce, bude .... no hádejte
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 24 PrvníPrvní 123412 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI-kešky pro Garmin navigaci
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 17:21
  2. Garmin-Asus nüvifone M10 – Přizpůsobení integrované Garmin navigace.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-02-2011, 23:02
  3. Garmin-Asus nüvifone M10 - iGO8
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 14:47
  4. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI pro Garmin navigaci
    Od Pavel.ct v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 22:56