Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 22 z 24 PrvníPrvní ... 122021222324 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 316 až 330 z 359

Téma: Garmin-Asus nüvifone M10 - ROM WVGA WM6.5.3 CZ - OS 23121 5.3.6 - cZonee

  1. #316
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Hoď ,dej si soubor ABI na SD kartu , stylus do reset tlačítka + držet tlačítko HLASITOSTI dolů , jakmile se objeví odpočet do Hard Resetu ihned stisknout tlačítko HLASITOSTI nahoru objeví se USB dowlander a SD dowlander - ťuknout na SD dow a už to jedeeeeeeee ) ) ) )
    Baterii nabít min na 60% raději více....... čuuuuus.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #317
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    14

    Uz som v tooooom.....
    Dikeeees
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #318
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Chcem sa ta spytat ako je to ak si kupim Garmin na Slovensku a budem tam mat Windows Mobile 6.5.3 SK . Alebo sa da pred prvym zapnutim mobila zvolit jazyk? a ak nie a budem tam mat Windows Mobile 6.5.3 SK tak mi pojde Flas Rom urobit s tym ze tu je CZ ? Vedeli by ste mi odpovedat mate s tym skusenost ? Nerad by som pokazil mobil...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #319
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    SK lokalizace neexistuje. Tedy prodej s CZ i update s CZ.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #320
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    hmm a to fakt ? sorac nevedel som.. takze vysla iba v CZ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #321
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Pokud vím tak SK lokalizace na WM platformu prakticky nikdy vlastně neexistovala.
    Ale možná se pletu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #322
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Taka vec..

    Chcem si stiahnut Flash Rom z http://www.edisk.cz...

    Chcem sa spytat PRECO sa to dalo na TUTO STRANKU ? a nie na normalny rapid ?
    Nechce to stiahnut a ak hej tak chce to peniaze odomna..Stale to vypisuje.. Momentalne je http://www.edisk.cz plny a vela ludi tahaju skuste to neskor alebo zaplate si to.. Toto mi pise stale... Mozno tym co maju pomaly net to nepise ale ja to nemozem vobec stiahnut a pokusam sa o to uz viac dni.

    Je problem to hodit niekde inde ?... alebo sa to tam dalo narokom za to aby sa za to PLATILO mam to chapat tak ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #323
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    ako nefunguje to
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #324
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Proč to je na edisku a ne na normálním rapidu? A proč je rapid normnální? Tam je to stejné.
    A to že to nemlžeš stáhnout z edisku, bohuže. Proč to Pitka dal na edisk netuším, podle mě je to úplně jedno.
    Z rapidem budou psát zase další uživatelé, že to nemůžou stáhnout, protože mají třeba sdílenou IP adrsu a podobně, takže to si nevybereš.
    Můžu to třeba re-upnout na svůj server (to mě nezabije), ale respektuji autora.

    Pitkine, můžeš to hodit třeba ještě i jinam nebo můžu já?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #325
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    553

    Hoooo j Tomsofte ,už se to krátí ...... no ale teď schválně začnu odpočítávat dobu ,kdy se ti na tvůj dotaz ozve Pitkin ......
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #326
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    No podarilo sa mi to stiahnut po 2 dnoch skusania ) ako ja to pisem v dobrom nie v zlom upozornujem na vec ktora moze pomoct nie poskodit ze ak tu niekto pride a neide mu to stiahnut tak vies ako to bud bude skusat a cakat alebo sa na to vykasle..

    No z rapidom mam dobre skusenosti ako vsetko ma svoje nevyhody a vyhody nuz nepocul som ze na rapide sa neda tahat lebo server je preplnený jedine vtedy ak prekrocis limit a to je ine.. tak okas stiahnem iba jeden subor ale viem ze stiahem a nemusim skusat

    Nakoniec som ho stiahol.. nuz chcelo to nervy a cele dni len kliknat na odkaz..Mozno ze vam to ide ale ja len pisem svoju skusenost a postrech
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #327
    Nováček
    Registrace
    Mar 2011
    Příspěvků
    28

    Este taka otaska . Onedloh mi pride domov Garmin Asus m10 tak sa tesim.. Radsej nez Winows Phone 7 kde nic nedam.. alebo ak ano tak chce to nervy ..

    Chcem sa spytat ak mi pride ten Garmin je potrebne si urobit Flash Rom prve z oficialnej stranky , viem ze nieco vyslo a potom tu verziu co je tuna na NETE.. Alebo staci ta ktoru tu dal Pitka- poslednu verziu a mam pokoj ? Asi to vsetko premaze a nema to ziaden suvis neviem pytam sa nemam s tym skusenost
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #328
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    POkud to koupíš z CZ nebo SK z oficiálního zdroje, tak tam bude ROM 6.26.
    Zrovna teď jsem rozbalil krabici z M10kou a je tam 6.26_CSY. Takže hned tam nahodím 6.27 by Pitka a jde do světa k majiteli, který mi jen dal na víkend

    Pitkine, Pavel P. si ji dnes koupil, P750 se mu nějak rozpadla a to doslova
    Tak šel do M10ky

    Permare, jo, už se to krátí, zítra si ale jedu pro mé kolo, tak nevím jestli hoši nebudou mít smůlu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #329
    Starousedlík SMob Avatar uživatele pitka
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    1,346

    Stáhnout to jdem ale chce to trpělivost. Nerozumím managementu edisku .

    to Tomsoft :
    M10 mám také jednu volnou Ale nechci to tady anouncovat, vždyt´máme bazááár, že Tome ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #330
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo máme bazar
    Ale jestli ji cheš nabídnou, tak do toho
    Pavel (víš který) si koupil M10... tak mi ji tady dal, už to má vše OK.
    Co jinak nového? Myslím ROM a taááák. Ale zase co nového, že?
    Ale na ten que.exe by to stálo za něco. Nevíš jestli se nedá spustit ten que.exe s nějakým parametrem, aby ZAP/VYP GPSku?
    Něco jako que.exe /start
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 22 z 24 PrvníPrvní ... 122021222324 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI-kešky pro Garmin navigaci
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2011, 18:21
  2. Garmin-Asus nüvifone M10 – Přizpůsobení integrované Garmin navigace.
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-02-2011, 00:02
  3. Garmin-Asus nüvifone M10 - iGO8
    Od nefrit_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-02-2011, 15:47
  4. Garmin-Asus nüvifone M10 - Vlastní POI pro Garmin navigaci
    Od Pavel.ct v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-12-2010, 23:56