Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Touch Diamond reklamace s Eržikou

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    Ahoj mam Diamonda a mam na nem rom Erzika, ale Diamond nejde zapnout, resetovat, nenajede boot loader, pri zapojeni na nabijecku taky nic... potrebuju ho reklamovat myslite ze mi to uznaji kdyz tam mam Erziku?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Ne
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2005
    Příspěvků
    217

    myslim, ze tu nekdo kdysi psal, ze mu reklamace s Erzikou prosla
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    ja bych si tam orig. romku rad dal ale proste nejde, kdyz ten telefon absolutne nereaguje a myslis ze to v servisu poznaji kdyz ten telefon na nic nereaguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    mimochodem nikde jsem nenasel v zarucnich podminkach ze odblokovanim spl a prehranim rom ztracim zaruku
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    No, nechci nějak podceňovat servis.. Ale skoro bych řekl, že pokud je to mrtvola a nedostaneš se ani do bootloaderu, tak se tam s trochou štěstí nedostanou ani oni a tím pádem nic nepoznají. Ve většině servisů dnes nepracují servisáci, ale měniči součástek - zjistí že něco nejede a vymění to .
    Třeba kecám, ale naivně si to takhle myslím - ono ti stejně nezbyde nic jinýho než to tam poslat tak jak je. Maximálně ti řeknou (což by měli dopředu), že to nebude na záruku a ty to nemusíš chtít opravit .
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    uvidim jen se obavam ze by to asi bylo pekne drahy a davat treba 5 000 je blbost kazdopadne z vlastni zkusenosti vim ze kdyz jsem poslal router asus na reklamacku s neoriginalnim firmwarem tak vse probehlo v pohode tak snad to bude i ted v pondeli to poslu tak pak dam urcite vedet
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    21

    rovněž se přikláním k adowovi, bude to dost různé, ale většinou to podle mě neřeší, viz "můj" "příběh":
    přítelkyně má také diamonda, kdysi ho utopila v kafi, nechala vyschnout a normálně fungoval, teď, cca po půl roce od oné příhody přestal fungovat reproduktor, tak šla telefon reklamovat do o2, s doměním, že jí vykoupání tak jako tak odhalí, řekla týpkovi, co mu to dávala, pravdu a on ok, že na to kouknou a dají vědět, zda to půde přes záruku a nebo kolik to bude případně stát... hle, po čtrnácti dnech si došla pro telefon a co se nestalo? nejen, že to uznali v rámci záruky, vyměnili nejen reproduktor, ale i vnitřnosti a dokonce displej, který byl slušně poškrábaný, ale na to se přece záruka nevztahuje a ani nic takového nechtěla... a pak, že jsou v o2 jen samý sviňský vydřiduši))
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    ja to kupoval v sunnysoftu, ale reklamace vyrizuje vsp data takze je to v celku jedno podle me
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    0

    tak na servisnim webu pisou "Na zařízení byla provedena záruční oprava: Výměna systémové desky." a nyni telefon uz ceka jen na otestovani, takze jak je videt proslo mi to
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Zdravím, mám MDA Compact IV ani né dva roky a dnes mi odešel displej - černá kaňka u kraje a od té doby nereaguje na tapnutí. Podotýkám, že mi telefon nespadl, ani nic podobného. Bohužel z předchozích pokusů (cca půl roku zpátky) o opravu uvolněného magnetu stylusu jsem poškodil nálepku VOID a tím přišel o záruku. Vyfotil by mi někdo tuto samolepku ? Potřebuji vědět jak přesně vypadá, mám jeden starší HTC telefon, tak ji chci zkusit přelepit, ale musím vědět jestli to písmo je černé nebo červené a jak velké v MDA Compact IV. Předem děkuji...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    tých nalepiek je tam viac nie?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od 007ToMMaS
    tých nalepiek je tam viac nie?
    Myslím že jenom jedna, s nápisem VOID. Aspoň já jsem jich víc neporušil..

    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    ja mam na mojom Diamonde dve a nápis je biely z čiernym pozadí...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    75

    Citace Původně odesláno od 007ToMMaS
    ja mam na mojom Diamonde dve a nápis je biely z čiernym pozadí...
    Možná je to tím, že máš Diamonda, já mám MDA Compact IV (to je brandovaný Diamond od T-Mobile)...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  2. Xperia versus Htc touch diamond 2,Htc touch pro 2
    Od Alf_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 13:17
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 17:28
  4. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32
  5. HTC Touch Diamond / Touch Pro - profily vyzvánění
    Od Trautenberg v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2008, 00:21