Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Cestina na HD mini

  1. #1
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Zdravim vsechny,
    mam HD mini ale bez cestiny (kupovano v zahranici). Muze mi prosim nekdo poslat CABy lokalizace ze sveho HD mini? Vim ze mi to bez registrace pojede jenom 14 dni, ale ja to potrebuji vyzkouset, at vim, jestli cestina zpomaluje a tak, proste potrebuji nejakou trial jen na test...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    Pro pocesteni HTC Sense staci pouzit figl se zmenou prostredi na ceske: http://www.google.cz/#ct=result&cd=1&ved=0CBUQBSgA&q=HKCU\MUI\CurLang&s pell=1&fp=bd8c8e80d2239c56.

    Prestane pak ale fungovat upozorneni na zpravy. Reseni ale existuje. Vice nekde tu, ci na WMManii.

    Cestina je pak dostupna u SunnySoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mno ceske HTC Sence me nejak moc nezajima, protoze ho chci vypnout (nevyhovuje mi a zbytecne jeste zere pamet, pouzivam radsi SPB Pocket Plus). Na Sunnysoftu cestina oficialne neni (posledni na co je, je HD2) a kdyz jsem jim napsal tak odpoved zadna... Nekde na tom HD mini musi byt CABy s instalackou cestiny, tipoval bych, ze to je primo v adresari Windows...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak to moc netusim, cestinu by mel delat SS, takze driv, nebo pozdeji se objevi upravena verze...obecna tam dostupna urcite je, mozna bych klidne zkusil i tu pro HD2, nebo pro diamonda2...osobne mam ENG zarizeni a CABy na cestinu v nem najit teda nemuzu

    OT: SPBPP sem taky zkousel, ale moc se to na tom displayi ovladat neda (hlavne pocatecni konfigurace)

    EDIT: tak este by teoreticky mohlo fungovat toto: http://wmmania.cz/software/ostatni/alternativni-cz-lokalizace-pro-hd2/
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mno tak uz mi odpovedeli ze SunnySoftu ze "Pro zařízení HTC HD mini není aplikace InterWrite k dodatečné instalaci dostupná." :? Tak to jsem v pasti asi / Jinak diky za snahu... myslel jsem ze mas CZ verzi HD mini, ktera se ted zacla prodavat a tam by ty CABy urcite byly (napr. Lord Mystic takhle vybrakoval cestinu z Lea: http://shadowork.net/index.php?2625 ) ;o)
    PS: WM6.5.3, ktery je v HD mini bude urcite pozmeneny oproti WM6.5 tak by ta cestina na WM6.5 mohla udelat nejakou paseku, takze cestinu pro HD2/Diamond2 bych radsi nezkousel /
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    tak za pokus nic nedas a co vim, tak stejne SS cestinu nejde odinstalovat bez HRKnuti zarizeni...HD mini mam ENG ale urcite se tu nekdo brzo objevi, kdo ma CZ (zda se to byt celkem popularni zarizeni (hlavne diky nazvu ))
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Citace Původně odesláno od kubisz
    stejne SS cestinu nejde odinstalovat bez HRKnuti zarizeni...
    tak to se mi nezda... bud je cestina natvrdo vypalena v ROM (tzn. ze je nainstalovana ale neni zaznam v uninstalleru) tzn. hard-reset nic neresi (leda nastavit english v InterWrite a ze Startupu smazat vsechno co souvisi s InterWrite) nebo je instalovana dodatecne a to jde normalne odinstalovat ;o)

    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    prave, ze pry ta SS cestina nejde...pocestuje to nektere slozky/registry a pak to nevrati zpet, ale mozna je to info z nejake starsi verze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Když mi poradíte co konkrétně hledat a jak cz.cab vyextrahovat,udělám to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mno ten CAB (ono jich je asi vic, myslim ze aspon dva - jeden s certifikaci na pocestene systemove soubory a druhy primo s pocestenymi soubory) by mel byt primo v adresari Windows (alespon u HD2 tomu tak je)... zkuste prohledat cele zarizeni (krome pametove karty) na soubory CAB...
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Jak se ty soubory jmenují mi asi nenapíšete. Nikdy jsem to nedělal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    To tezko rict, jak se jmenuji, ale lze vyhledat napsanim *.cab napr. v Total Commanderu, ktery je zdarma:
    http://tcce.s3.amazonaws.com/b2/touch/cecmd.arm.cab - program
    http://ghisler.fileburst.com/ce/cesky.cab - cestina
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-02-2010, 17:51
  2. cestina na wm6
    Od maco-lv v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-11-2007, 21:20
  3. cestina na wm5
    Od joks v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-10-2007, 04:36
  4. MDA 2 Cestina
    Od Kamikaze_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 13-04-2005, 23:37
  5. cestina
    Od Pavlick v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-03-2004, 12:36