Problém při přehrávání hudby a vypnutém displeji
Po příjmutí hovoru nebo SMS se mi pokaždé stane, že WM player nepřehrává hudbu po vypnutí dysplaye, nepomáhá ukončení aplikace a opětovné spuštění, při zapnutém disp. hraje v pohodě a po vypnutí nic :-( Pomáhá pouze SR, ale pouze jen do dalšího přích. hovoru, nebo SMS. U odchozí komunikace to je stejný. Nevíte někdo prosím, co s tim?
Předem děkuji za odpověď.
Po HR na čistém telefonu to blbne taky, takže je někde bohužel něco špatně ale k**** kde???
Prosím dejte vědět jestli jste měli podobný problém.
Budu vděčný za každý návrh.
Pokud se najde v Praze nějaký HD2 maniak, který to dokáže opravit, jsem ochoten zaplatit přiměřenou sumu.
další poznatky....
po ukončení hovoru zavřu WMP přes správce úloh, vytáhnu a znova připojim sluchátka a na několikátý pokus se mi povede přehrávat s vyplim disp. tak nevim, může to být chybná radio ROM?
A ještě mám problém, když mám tel poblíž počítače s připojeným modemem T-mobile 4G, příchozí hovor, SMS a datovej přenos mi ten modem někdy odpojí.
Ten telefon je prostě divnej....
Předem děkuji za odpověď.
Po HR na čistém telefonu to blbne taky, takže je někde bohužel něco špatně ale k**** kde???
Prosím dejte vědět jestli jste měli podobný problém.
Budu vděčný za každý návrh.
Pokud se najde v Praze nějaký HD2 maniak, který to dokáže opravit, jsem ochoten zaplatit přiměřenou sumu.
další poznatky....
po ukončení hovoru zavřu WMP přes správce úloh, vytáhnu a znova připojim sluchátka a na několikátý pokus se mi povede přehrávat s vyplim disp. tak nevim, může to být chybná radio ROM?
A ještě mám problém, když mám tel poblíž počítače s připojeným modemem T-mobile 4G, příchozí hovor, SMS a datovej přenos mi ten modem někdy odpojí.
Ten telefon je prostě divnej....
No tak minimalne bych HR bez obnovy zkusil jestli se problem vyresi - tudiz je to nejakou aplikaci/nastavenim - nebo je to vec systemu a pak jedine jestli na to je nejakej tweak ci nejakou cooked rom.
Zkoušel jsi Update for HTC HD2 Music Stability?
částečně vyřešeno...... problém přetrvává, ale při spuštěném přehrávači přepínám do nabídky start a zařízení zamknu, po automat. vypnutí displaye telefon hraje dál :))
Problém s vypínáním internetu v PC přes modem 4G vblízkosti telefonu vyřešil flash Radio ROM z 2.07 na 2.10 a doinstalování app. Touch X add 3G commmanager (bydlím v místě, kde se láme 3G síť) možná to bylo ono a nebo ta ROM. Hlavní je, že už to neblbne :))
teď už jen vyřešit tu Operu mini jako default, přidat ji do SENSE a budu 99,99999% spokojenej :))
Problém s vypínáním internetu v PC přes modem 4G vblízkosti telefonu vyřešil flash Radio ROM z 2.07 na 2.10 a doinstalování app. Touch X add 3G commmanager (bydlím v místě, kde se láme 3G síť) možná to bylo ono a nebo ta ROM. Hlavní je, že už to neblbne :))
teď už jen vyřešit tu Operu mini jako default, přidat ji do SENSE a budu 99,99999% spokojenej :))