Mohl bych poprosit o informaci majitele HD mini,jak se to s čitelností displeje na přímém slunci?Je totožné HD2,nebo je na tom lépe?Díky za info.
Mohl bych poprosit o informaci majitele HD mini,jak se to s čitelností displeje na přímém slunci?Je totožné HD2,nebo je na tom lépe?Díky za info.
s HD2 zkusenost prilis nemam, ale HD mini na slunci cist jde (pri automatickem ci maximalnim nastaveni podsviceni)...neni to sice takove, jako s transflexnimi displayi, ale diky vysoke urovni podsviceni je i mensi text citelny
Dnes jsem zakoupil HTC HD Mini a hned jeden problém na úvodní obrazovce v kalendáři se mi nezobrazují událost dne jako například svátky, které se nakopírovali z Outlooku do HTC Mini po synchronizaci ... V Diamondu nebyl problém..
Nemá někdo nějaké léčivo...
Ty události na hlavní obrazovce se zobrazují po instalaci programu Co0kie's Home Tab Editor ale rozhodí to hlavní obrazovku.
Zatím se mi podařilo upravit aspoň datum...
Hm, bohužel, takovéto programy počítají s jiným rozlišením a na jiné nejsou stavěny....
Věc jako textové úpravy bude OK, ale cokoli grafického vyžaduje boj![]()
zkousel prosim nekdo uz upravy na zvyseni poctu ikon na Today screen a v nabidce Start? po zkusenostech s CHT mam trochu strach to instalovat...diky
edit: tak uprava nefunguje, je to graficka uprava a rozhodi to cele touchflo; jde ale odinstalovat
PS: netusite, ktera z anten je ukryta v zadnim krytu?
Stáhnul jsem si program WMM Svatky 1.6. Svátky se mi zobrazují místo loga operátora.Vždy stávající svátek a hned zatím i svátek nadcházející.
Vše šlape korektně.
Chtěl bych poradit.Když se chci připojit k internetu,začne mi nabíhat stránka a pak to přeskočí zpátky na pohotovostní displej.Stává se to i přez WIFI i přez GPRS,prostě se nemůžu trvale připojit.Nechce se mi zatím dělat HR.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Díky.