Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 41 z 41

Téma: Pomůže mi někdo s internetem pls...

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2001
    Příspěvků
    3,121

    jdu si zmenit pohlavi a uz jen pockam, az budu mit nejaky problem, to bude :-) no ale je fakt, ze 70% zen na internetu jsou muzi :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Omlouvam se za problemy s diskuznimi skupinami, zavada jiz byla odstranena. Diky za pochopeni. Pavel Koza
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    Tak pánové už jsem zase tady a jdu zas zkusit...jo a opravdu nejsem chlap...:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Jak si pokročila ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    ále...ani se neptej...už to tam mám nainstalovaný ale furt ten inet nechce naběhnout..:-(...ale už mu to trvá dýl, tak nevím jestli je to dobře nebo ne:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    [:sarcastic:] tak řekni kde bydlíš, je nás tu jak much, on už se někdo najde, kdo ti to tam naistaluje
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    tak mi to vůbec nefunguje...je někde nějakej servis nebo prostě neco, kde mi to nainstalujou???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    No, asi tak kde jsi koupila by ti to měli/mohli nainstalovat/zprovoznit. POkud už dál nechceš experimentovat []
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    už mi to jde!!!!
    hurá!!!
    ...byla jsem v eurotelu a už to je:-)))Mají teď jiný nastavení než se všude píše...
    tak zatím si s tím jdu hrát a až mi zas něco nepůjde tak se ozvu...určitě budete všichni rádi:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    A co jsi tedy přesně měla blbě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    u tel. čísla musí být 420 a potom 602(všude psali jenom 2) na další stránce nesmí být nic zaškrtnutý a ve vytáčení musí být taky 602 a 420...jen mi rozčiluje, že pokaždý když se připojuju tak to chce heslo, ale tam se nic nevyplňuje a když tam zadám, aby si to pamatoval, tak se nespojí...hajzlík.
    No ale začátek mám úspěšně za sebou:-)
    Ještě jednou dík za rady []
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 31-08-2009, 18:52
  2. práce s internetem na TD2
    Od Richard_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-06-2009, 07:31
  3. gpstuner,ale možná pomůže i někdo s OZI...
    Od sikula05 v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-12-2007, 19:16
  4. Pomuže te mě
    Od geniussan v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 17:06
  5. Pomůže mi někdo rozchodit wmodem.exe na mda?
    Od Zdeno_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-02-2004, 20:21