Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 41

Téma: Pomůže mi někdo s internetem pls...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    Ahoj všem, právě jsem si koupila tu zázračnou krabičku 3870 a strávila s ní celý den...nastavený všechno je a připojenís erikem funduje...jen internet mi píše že nemůže stránku najít...a ani mail se mnou nemluví...poradí mi někdo
    Díky[]
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Pomoci by Ti mohl tento článek - článek
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Guest

    Dík, ale nepomohl, já se připojím, to mi funguje nahoře mi svítěj ty šipčičky, ale internet a mail mi píše, že se nemůže spojit
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Můžeš mi přesně popsat co ti to píše a co, kde a jak máš nastavené ?
    k_3@volny.cz
    pošli mi mail - pošlu Ti návod
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Pokud se jedná o GPRS připojení a ET, mohl by být problém v ppp.dll knihovně, je vhodné nainstalovat SP1 pro Pocket PC 2002.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    a nemůžu to tam už mít? Poradíš mi kde to zjistím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Start - ActiveSync - Tools - Options. Pokud jsou tam tri zalozky (PC, Server, Schedule), tak SP1 mas nainstalovany, pokud pouze dve, tak ne a ppp.dll je nevhodna pro GPRS a ET - "chyba gatewaye".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    Jo tak to tam nemám, tak já to jdu stáhnout, možná prto jsem se předtím připojila jenom přes ird..nevíš jestli někde stáhnu ActivSync?...mám ho nainstalovaný v práci, ale doma ne...a za chvíli musím odjet a do práce se už nedostanu...znáš to, co můžeš udělat hned...už aby to chodilo....-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    ActiveSync: www.pocketpc.com
    SP1 - www.compaq.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    ČAU Martine, tady ji SP nepomůže a verím že to ma jenom špatně nastavené. Ta záplata ji nic nevyřeší a jenom zabere místo.


    k3
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    iPAQ H3800 Series Driver Updates
    Version 1.00 (25 Mar 02)

    Revision History
    tohle mám stáhnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jun 2002
    Příspěvků
    20

    tak já teď nevím...mám stahovat nebo ne?
    No stejně už nějak nestíhám, musím letět...zkste mi prosím něco vymyslet, začínám být opravdu moooooc neštastná[:dead:]
    Zatím díky za pomoc a jen jak to půjde, tak se objevím pro další rady...[]
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    102

    Ahoj.
    problém je v tom, že udala strašně málo informací.
    Pokud se připojuje přez GPRS k ET, tak potřebuje nainstalovat opravenou knihovnu ppp.dll, která je v tom SP1 (přesněji EUU1 - http://www.compaq.com/support/files/handheldiPAQ/us/download/13464.html, instaluje se jako XIP - eXecute In Place - tedy instalace do ROM, místo nezabere). Sám jsem tento problém řešil a projevuje se v kombinaci Eric (T39, T68) + PocetPC 2002 + GPRS (ET a možná i Oscar). Třeba s 6310 to nedělá, ale chyba je na straně MS.
    Lze samozřejmně nainstalovat jenom opravenou knihovnu ppp.dll.
    Pokud se ale nepřipojuje přez GPRS ale CDS, tak ano, je problém někde jinde. Ale chce to víc informací.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    107

    Martine to máš pravdu, zadala málo informací. Čo se týče toho SP, tak jsem ho ani nepotřeboval a dá se to opravit i bez jeho použití. SP je jenom taková záplata, a určitě víš jak to s těma "záplatama" je.... No, aspon u T-Mobil se to dá rozchodit....
    []
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    Ghianika: hele odkuď seš? jestli si pěkná holka tak Ti to naistaluju osobně 8-) ............. no a jestli si chlap tak taky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 43
    Poslední příspěvek: 31-08-2009, 18:52
  2. práce s internetem na TD2
    Od Richard_ce4you v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-06-2009, 07:31
  3. gpstuner,ale možná pomůže i někdo s OZI...
    Od sikula05 v sekci Ostatní raritní navigace
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-12-2007, 19:16
  4. Pomuže te mě
    Od geniussan v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-04-2007, 17:06
  5. Pomůže mi někdo rozchodit wmodem.exe na mda?
    Od Zdeno_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-02-2004, 20:21