Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Pomoc s nahrani nove ROM

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Zdarec,

    Zadam o radu. Nejde mi nahrat zadna "neoficialni" ROMka. Driv mi to slo v poho, pak jsem musel preinstalovat PC a od ty doby mi to nejde. HardSPL mam v telefonu. Pri kliknuti na customRUU.exe PC nereaguje. Po kliknuti vicekrat za sebou napise jestli chci odeslat zpravu o chybe. Pred tim jsem si prehraval ROMky uplne normalne, po preinstalovani uz ani tuk. Nevím jestli mam jeste neco doinstalovat do PC? Pouzivam WIN XP a v telefonu mam nahranou oficialni ROMku WIN 6.5. Prosim o POMOC
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Proč neflashujes jednoduše z karty?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Tak tedy jeste dotaz. jak se to dela z karty? nekde jsem kdysi cetl ze se prejmenuje ten soubor, nahraje na kartu a potom se drzi volume dolu a zmackne reset? Pred tim jsem to nemusel delat, protoze to slo normalne pres activsync. Muzes mi tedy poradit jak se to dela pres tu kartu? Dikes ;-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Soubor s novou ROM přejmenuješ na RHODIMG.nbh a nakopíruješ do ROOTu paměťové karty, vypneš TP2, potom podržíš VOLUME DOWN a POWER a po výpisu, že je nalezena image s ROM zmáčkneš znovu POWER.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Pecka, zkusil jsem to podle toho a zase nic. Mam to prejmenovany, v ROOTu karty. Zkusil jsem dat na kartu jen samotny ten soubor, ale taky bez sance. Naformatoval jsem ji i znovu, pres FAT32. A kyz jsem to zkusil pres ten POWER a VOLUME, tak se nahodi ta trikolora, potom seda obrazovka a problikne "no image file".... Uz asi moc moznosti neni, asi si pomalu zacnu zvykat na tu zakladni ROMku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    napada me jedine zkusit na pocitaci vypnout vsemozny firewally a antiviry, ktery by to mohly blokovat. Spoustis to pod uzivatelem se spravcovskymi pravy?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    To co popisuješ se mi děje s 16GB kartou co používám v telefonu, na flashování musím použít jinou, 8GB, někda na XDA se tohle řešilo.
    Tu image máš pojmenovanou tak jak jsem napsal, včetně velikosti písmen?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Mam taky 16GB, tak jsem si koupil 2GB kartu a s ní to taky nejde. Velikost písmen mám stejnou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    6

    Pecka!!! Diky moc za radu. Mozna se to nekomu bude hodit, ale jeste pomuze hard reset win. S cistym telefonem to jde urcite na 100%. Jo a chce to tu jinaci kartu. S 16GB mi to taky neslo. Jeste jednou DIKY ;-) Facha to!!! :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. MDA COMPACT II - zatuhnutí po nahráni nové ROM
    Od Vladikc v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 18:04
  2. Nahrani ROM pro x600
    Od kufik v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-08-2008, 15:29
  3. Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 31-10-2007, 18:47