Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Kalendář v nové ROM

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Dobrý den, nevím, zda je to chyba jen u mne, nebo se toto vyskytuje i u Vás.
    Problém je v tom, že na domácí obrazovce Sense 2.5 se má zobrazovat nadcházející událost, která je zaznamenaná v kalendáři. Bohužel to funguje poněkud pofiderně.
    Uvedu příklad:
    Na den 1.1.2011 je schuzka. Pokud si toho kalendář vůbec všimne zobrazí Zítra v tolik a tolik schuzka tam a tam.
    Chyba ovšem nastane když na druhý den i 5 minut před schuzkou neustále píše ZÍTRA... :-/ Někdy si schuzky vubec nevšimne a dělá, že se ho to netýká. Jediný způsob jak ze ZÍTRA udělat DNES je, že si otevřu schuzku dám upravit a znova jí uložím tlačítkem OK nahoře na liště.

    Nevíte, kde je chyba? :?: :?: :?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Hm takhle se mi to chovalo na starem Polarisu, dokonce i lockscreen ukazoval stejnou zkourenost. I kdyz treba uz uplynul cas skonceni schuzky tak tam porad byla a podobne.
    Ja na Home Tab pouzivam Co0kie Home Tab - a ten to zobrazuje korektne navic umi zobrazit na HomePage i vice schuzek najednou, takze bych to mozna prubnul.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Oki, teď jsem stahnul novou verzi 1.7.1 tak potom podám report jak to dopadlo ) zatím Ti děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Tak jsem to nainstaloval, bohužel, když jsem dal Edit hometab tak poprosil o stažení nějákého editoru. Po stažení hlásí chybu, protože prej nemám dost novej FrameWork. Stahl sem z webu Microsoftu FrameWork 3.5 tak to doma nainstaluju, protože se to musí přes kabel kterej teď s sebou bohužel nemám Nicméně už hlásí že je schuzka dnes a ne zítra aspoň nějáký pokrok )) Ještě se určitě ozvu, děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Framework v CABu je zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Matt_CZE
    Tak jsem to nainstaloval, bohužel, když jsem dal Edit hometab tak poprosil o stažení nějákého editoru. Po stažení hlásí chybu, protože prej nemám dost novej FrameWork. Stahl sem z webu Microsoftu FrameWork 3.5 tak to doma nainstaluju, protože se to musí přes kabel kterej teď s sebou bohužel nemám Nicméně už hlásí že je schuzka dnes a ne zítra aspoň nějáký pokrok )) Ještě se určitě ozvu, děkuju
    Editor na zakladni fungovani nepotrebujes.
    Staci dat Edit Home Layout .. pak podrzet na tom kalendari .. a objevi se nabidka s Next-Prev a delete. Tak das next a on ti prida polozku. Jinak v tom editoru se pak da nastavit na kolik dni dopredu ma schuzky ukazovat. Default je 7.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Tak fajn, vše sem si nainstaloval upravil jak se mi líbí a zatím se to tváří, že to bude i fungovat :-P Mockrát děkuji za pomoc!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Tak je další problém... na Today se vše zobrazuje jak má! :-)) to je fajn, ale když zařízení zamknu tak neustále píše "ZÍTRA" i když už je třeba dávno po akci Další nápady?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Pouzivat LockScreen ktery prichazi s Co0kie Home Tabem - kdyz si pustite editor tak tam mate moznost zapnout CHT Lockscreen a vypnout Default lock screen.
    Pak si muzete vzhled lockscreenu upravit podobne jako vzhled Home Tabu.
    Mimo to si muzete vybrat ktery typ lock screenu pouzit - ja pouzivam HD Mini a funguje to v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    udělal jsem dle Tvé rady, ale když chci zamknout zařízení už nefunguje klávesová zkratka (dlouze podržet "červené" tlačítko), resp. když ho podržím, zamkne se tím Windows stylem. Nejde to něják nastavit?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Bohuzel tak to netusim tenhle zpusob zamykani nepouzivam. Mam nastaveno ze se mi telefon zamkne pri prechodu do standby (at uz po uplynuti casu nebo tim ze ho vypnu tlacitkem nahore).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Škoda, dal jsem ten lockscreen EANBLE a ten defaultní DISABLE on se resetoval, ale když jsem potom podržel tlačítko pořád se zamykal tím Windows stylem.... Tak jsem dal DISABLE a dosáhl sem toho že se zamkl tak dokonale, že se nedal odemknout... tak jsem ho resetoval a nechal tam zatím ten původní způsob zamykání od Windows... Zaítm děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jj ten LongPress bohuzel stale pouziva puvodni zamek i kdyz se zapne ten v CHT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    škoda, tak se zdá, že se budu muset spokojit s chybným zobrazením poznámek při zamčeném přístroji... na ten nový způsob zámku si za boha nemohu zvyknout (
    Nicméně mockrát děkuji i tak jsi mi VELMI POMOHL
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    62

    Asi mám nečekanej poznatek. po tom co jsem zakázal to Windows zamykátko se telefon resetoval, potom jsem ho zase povolil a vypadá to (zatím) že vše funguje jak má... Tak doufejme )) Zatím děkuju
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 04-03-2009, 17:44
  2. Sháním solidní kalendář - ale jen kalendář
    Od Tazz1_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-01-2008, 15:27
  3. Kalendář
    Od Dark_Mike v sekci Mio
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-10-2007, 16:51
  4. Ooutlook,Kalendář
    Od simonik2_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-12-2006, 18:06
  5. Kalendář
    Od Mac_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-02-2003, 18:11