Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Omnia 2 - špatně flasnutá

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    Ahoj všem
    bohužel jsem vlastní blbostí totálně podělal flashování omnie 2 a ta je úplně mrtvá.
    Neví někdo jak ji zase oživit?
    Děkuju za rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    A jak přesně vypadá? Spustí se alespoň bootloader nebo se něco objeví na displeji? Nějaká chyba? Možná už jste tak udělal, možná ne - zkusil bych vyndat baterku a pak udělat HW reset jak je popsáno tady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    Kromě poslední varianty jsem skoušel vše, mrtvo nereaguje na nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Zkuste ten HW reset. A když se přes USB píchne k počítači, tak taky nic?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    Kterej máte na mysli?
    Ne pc vůbec nereaguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    No jeden z těch tří, který zafunguje Jestli vůbec zafunguje... Nevím, nemám Omnii II u sebe.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    4

    Nic....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    1

    zdravim mam problem s omnii II moji blbosti sem si vymazal vsechny veci co tam byly nainstalovane,napojim to na PC a porad je tam mam ale s telefonem muzu maximalne volat a posilat sms. Co stim ? diky za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    57

    A co presne si robil? Zamerne si mazal niektore subory? Na telefone, alebo cez PC?? Cim viacej sem das info, tym skor ti budeme vediet poradit (dufam) .
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2011
    Příspěvků
    1

    nejde spusit tel spusti sa akurat po obrazovku kde sa ma zadat pin a potom uz nic nefunguje. skusal som robit aj hardreset ako je to popisane vyssie ale neviem ho spravit nespusti sa vzdy sa spusti telefon neviem si vobec rady skuste poradit. Naistaloval som tam nejaku aplikaciu a odvtedy to robi ked pripojim cez usb k pc tak nic nerobi ani nenabija.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    71

    A co zkusit zapnout omnii bez SIM karty? pak se to nemůže zaseknou na PINu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Tak sem rozhybal OCTANS 2.14 pod Win7 64bit (mobil program nasel), ale uz se flashuje asi 55minut, co s tim?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    4

    Tak uz se povedlo, proste se to kouslo hned na zacatku, takze baterka ven a jit na to znovu a to uz bylo OK
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. vario je na tom opravdu špatně
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 13-01-2007, 22:32
  2. Loox 420 - špatné basy?
    Od frogale_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 25-02-2006, 18:46
  3. špatně se řaděj kontakty
    Od tribiani v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 22-08-2004, 07:53