Černá tečko, v pohodě. Nejmladším byly 4, nejstaršímu 56. Nad 50 byli tři, pod 20 pět. Podle papíru. Podle PDA bylo všem 21.Původně odesláno od blackdot
![]()
Černá tečko, v pohodě. Nejmladším byly 4, nejstaršímu 56. Nad 50 byli tři, pod 20 pět. Podle papíru. Podle PDA bylo všem 21.Původně odesláno od blackdot
![]()
Proc blbe? Ja mel prvni PDA v 15Původně odesláno od blackdot
A od te doby jsem jich vystridal 12
![]()
:-D Tak to asi zacnu o dalsim srazu premyslet vic :-)
Na kolik Vas tento sraz vysel?
A kousky co jsem recenzoval samozrejme nepocitam, jen ty co jsem mel naporad (ehm - spis dokud nepodlehly zkaze ci nebyly prodanyPůvodně odesláno od Wuffi
)
No asi by se ten pravnik hodil ... prave prestal fungovat i reproduktor, takze mi to ani nezvoni. Nejde ani po tentokrat zamernem HR. Zitra jdu tedy opet reklamovat, po minule zkusenosti kdekoli v republice - nekde na trase Pardubice, Praha, Brno, Olomouc:-) Nechcete se nekdo pridat, takovy dalsi sraz na prodejne T-mobile:-)Původně odesláno od Wuffi
oviDíky tomu, že dorazil hajekm, na necelou tisícovkuPůvodně odesláno od blackdot
,
(ale vzhledem k vaření RÓMky jsem byl připraven na koupi nové cihly.
No tak to je prijemne. Nechysta se nejaka reportaz?Původně odesláno od ipf
Mam asi 10000000 emailu, takze zatim strucne
1. Bylo to super (ipf ma muj neskonaly dik za organizaci):yes:
2. Reportaz bude, ocekavejte malo textu a spoustu fotek. Primo z mista to neslo, jedno z mnoha mist, na ktera vsichni operatori tak trochu zapomneli...
3. Kdyby to nekdo v tom mumraji preslechl, tak jeste jednou - prosim vsechny, kdo meli v ruce nove veci od Fujistu Siemens Computers (cti LOOX), aby se zdrzeli do doby jeho uvedeni na trh veskerych komentaru na jeho adresu. Byla to zadost osoby, ktera ta zarizeni zapujcila. Dekujeme
4. Me to prislo asi na 500Kc, ale byl jsem jen jednu noc. Vzhledem k dojmum je cena za takovy zazitek smesna![]()
hm tak dnes jsem se pridal k Vam HR taky...ops:
Vítej v klubuPůvodně odesláno od Wuffi
.
..přelom října a listopadu, páč:Původně odesláno od Jarouš
1. již bude v prodeji zařízení, které jsme nedrželi v ruce a vlastně ani,
2. budou aj nové peky a kdoví co ještě,
3. zbyde ještě dosti času udělat si vlastní názor a vnitřně si zdůvodnit výměnu cihly,
4. udělat si vánoční dárek.
Jééénže:
a) termín 29.- 31.10. je spojen se svátkem, takže spousta lidí spojí dny a pojede na dušičky,
b) 5.- 7.11. jsou dušičky,
c) 12.- 14.11. by mohlo být optimální.
Místo - toť problém, jako vždy. Ale uděláme to po vzoru pořádání OH, takže zájemci o pořádání II. Officiálního srazu zveřejňujte své návrhy:
Místo konání:
Termín konání:
Cena za víkend:,
a to do konce měsíce srpna, kdy z navržených míst a termínů udělám(-e) anketu a do 10. září můžete vybírat a hlasovat. 11-tého září bude slavnostně oznámen vítěz a zároveň pořadatel,
(mnou navrhované termíny klidně ignorujte a navrhujte jakékoliv, a to zejména podle obsazenosti vámi přihlašovaných ubytovacích zařízení).
No po zkušenostech s pořádajícím nultého a prvního srazu má mojí plnou důvěru velevážený ipf. Místo bych klidně nechal stejné, myslím, že všichni účastnící se prvního ofi. srazu budou souhlasit. Místo i ceny příjemné, takže klidně totéž. Termín holt bude postupem času upřesňován.
Naprosty souhlas s Chuckem, misto je akorat daleko odevsud a prostredi je taky super, vari se tam jako doma. Pouze poucen z predchozich nezdaru privezu nejake vinkoPůvodně odesláno od Chuck
Jinak tady
Par fotek z 1.sjezdu ce4you
jsem dal par nahledu abyste si utvorili nazor jak asi bude vypadat fotograficka cast vladcem slibene reportaze a pripadne pripravili vymluvy typu "to nejsem ja, ale ten clovek je mi fakt strasne podobnej" atd...![]()
MILAN ŠVEC hlásil dopředu, že pošle dvojníkaPůvodně odesláno od MaPo
.
Bylo to naprosto super. Místo nádherné, jídlo výborné, složení také. Ještě teď vstřebávám všechny technické i netechnické informace, které jsem dostal a že jich bylo opravdu požehnaně. Už se teším na další sraz.