Prosím o radu zkušenější. Vlastním PDA s WM 6.1 a jelikož přístroj je již za svým zenitem a stává se problémovým, pošilhávám po něčem novějším. Jelikož se někteří uživatečlé i výrobci shlédli v systému Android, tak i mne napadlo, zda tento systém by také stálo za to vyzkoušet... V čem mám ale problém? Netuším, zda PDA se systémem Android dokáže splnit mé základní požadavky týkající se synchronizace dat se stolními PC (Vista 64 a XP). Na jednom počítači potřebuji provádět synchronizaci mailů a kalendáře s MS Exchange Serverem (na WM to bez problémů zajistí Activesync, respektive Mobile Center). Na druhém stroji potřebuji ta samá data synchronizovat s Mozilla Thunderbird s doplňkem Lightning (v tuto chvíli používám komerční doplněk Birdiesync, který je pouze pro WM). Nejde mi o žádné hry a podobné "zábavní" doplňky, ale především o klasickou kancelářskou práci včetně práce s doc i xls soubory (i když semtam si něco vyfotí či přehraje MP3 asi každý z nás). Nevadí mi ani potřeba případných komerčních doplňků pro zajištění potřebné funkcionality. Preferuji dotykové ovládání prstem.
Omlouvám se za poněkud rozsáhlejší popis![]()