Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém se synchronizací...

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    Dobrý den, mám problém se svým Diamond po flashnutí a synchronizaci s Outlook mě u některých kontaktů chybý telefoní čísla maily atd... jméno kantaktu tam je ale bohužel bez čísla co stím? děkuji za každou radu ( a v outlooku je vše v pořádku a maily chodí v pohodě)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Apr 2009
    Příspěvků
    368

    Máš ve svém popisu, že používáš i Nokii a Nokia měla (už ji dlouho nemám, tak se to mohlo změnit) jednu blbou vlastnost, že zapisovala telefonní čísla jako jiné číslo a to se nesynchronizovalo v běžném nastavení synchronizace. Takže se podívej v Outlooku pod jakým názvem to číslo máš.

    Pak bych ale hledal více v počítači jak v telefonu. Podle mě je v synchronizaci seznam položek, které chceš synchronizovat, ale nemůžu to ověřit, já mám sychnronizaci s exchange serverem a tam je to nastaveno přímo na serveru. Najdi nastavení položek Kontaktů, něco tam určitě takového bude.

    Ale jestli máš někde číslo a někde ne, tak tipuji na problém Nokie alias výchozí číslo se jmenuje Jiné číslo a budeš si to muset přeházet na normální číslo mobilní a nebo domů atd...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    to bude možná ono, protože u pár kontaktů mě po přetáhnutí z nokie do outlooku chybělo číslo tak jsem je dopsal a po přetáhnutí do HTC tam myslím ty co jsem dopsal byly, njn bohužel jsem nokii používal dost dlouho a zálohal jsem si kontakty přes nokia pc suite až teď jsem musel zálohovat do outlooku kvůli pořízení HTC
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    ...a čísla zadávej ve tvaru +420 602123456, tedy s mezerou mezi státní předvolbou a číslem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2010
    Příspěvků
    2

    Zdravím všechny,
    jak tady čtu o synchronizaci, přidal bych se taky. Jsem čerstvým majitelem HTC TD2 a při instalaci ActiveSync jsem narazil na problém, že mi PC oznámí, abych si nejdříve nainstaloval outlook z důvodu synchronizace všech složek. Outlook express mám, ale ten asi nebude ten pravý?!
    Díky za všechny rady.
    Roman
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Potrebuješ MS Outlook z balíka kancelárskych programov MS OFFICE 2003-2007 a vyššie, ale nie pre študentov a domácnosti nakoľko tie office neobsahujú MS OUTLOOK
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Ano, musí být "velký" Outlook, nejlépe 2007 nebo 2003.

    Pokud máš jen Outlook Express, musíš přikoupit SyncExpress 4 - viz .....nebo můžeš třeba využít bezplatnou službu MyPhone
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Problém se synchronizací u W7
    Od mr.roger v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 22-06-2010, 20:40
  2. Problém se synchronizací s PC
    Od olda.bastard v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 14:30
  3. Problém se synchronizací
    Od Martin Pospíšil v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-11-2007, 22:07
  4. IP a problém při synchronizaci
    Od Bongoman v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-05-2007, 09:53
  5. Problém s AS4.2 a synchronizací
    Od Bio007_ce4you v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 28-12-2006, 13:35