Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Zamrzávání HD2 - souhrn

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    102

    Ahoj všem, na internetu je mnoho informací o zamrzávání HD2 a mnohdy je to vylučováno, mnohdy je to údajně cracknutým softwarem. Každopádně nikde jsem ještě nenašel řešení a důvod. Lidí, co jim to dělá je dost, takže se musí jednat o nějaký společný moment, při kterém problém nastává, či nějaký program, který je naistalovaný.

    Původně jsem měl 1.43...Pocket informant 10, Uitilitu na 8 quick ikon, telefon v cestine, Fritz chess master 3, Tom Tom, nejake barvene ikonky...tot vse
    Telefon mi dokazal zamrznout na cca 20 sec\ s černou obrazovkou, ale pouze pokud jsem měl spuštěné šachy, přepnul jsem se do jiného programu, pak nechal telefon být a on se hodil do hibernace. Z té se vůbec nechtěl probrat
    Další problém bylo lehké zamrzávání při psaní. Prostě jsem napsal písmeno, to se vůbec neukázalo, tak jsem na něj klikl znovu a pak tam najednou bylo dvakrát. Velmi otravné a dost omezující, neb se to stávalo třeba třikrát za jednu sms.

    Dále ROM 1.66 ( bez cestiny )...software shodný, jen barevné ikonky jsem tam jiz nedaval a software instaloval postupne. Tak 3 dny ok, pak se zacalo zasekavat psani sms. Nasledně jsem nainstaloval šachy a opět starý problém s hybernací. Tedy alespoň tu jsem vyřešil

    Nyní Laurentius Ultimate power. Bez šachů, utilitku na 8 ikon jsem vyměnil za Cookie home editor. Zatím se systém tváří ok a při psaní nemrzne

    Tedy pokud máte někdo podobnou zkušenost, či podobné chování, taky napište své zkušenosti, přeci musím být nějaký společný rys. Myslím, že o nějakou závadu přístroje se nejedná, tedy bude to softwarová záležitost

    Aleš
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    HD2 jsem používal zhruba 4 měsíce, vesměs bez aplikací třetích stran (pouze navigace, coreplayer a další) a jsem si téměř jistý, že nezamrzá. Napadá mě - nemá některá z těch aplikací agresivní Today plugin, který by se hádal s Touch Sense? Teda pokud to používáte...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Během asi 10 dní heavy testování se mi povedlo neustálým stahováním všeho možného (i nemožného) a pak následným instalováním zaplácnout paměť, za zhruba 2 hodinky vyšťavit baterku, ale ani při spuštění nepočítaně aplikací se mi to, co tobě nepovedlo. A to jsem se opravdu, ale opravdu hooooodně moc snažil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    HD2 používám nějaký ten pátek a musím tedy říct, že ten problém s uspáním už se mi několikrát stal na Laurentius ROMce. Na originál ROM se mi to nestalo ani jednou, takže já osobně tu chybu připisuju právě ROMce.
    Mě se tedy párkrát stalo, že jsem byla na netu přes vestavěnou Operu a mobilní internet (ne WIFI) a pokud se HD2 sám po chvíli hodil do spánku tak se mi nepovedlo ho vzbudit jinak než vyndáním baterky. Rozsvítí se obrazovka se zámkem, ale nejde odemknout - prostě nereagoval a to ani třeba za 5 minut když jsem ho nechala jestli se nevzpamatuje. Stane se to ale max tak jednou za 14dní, takže to nějak něřeším.
    To s psaním se mi ale nikdy nestalo.
    Těžko říct, co to může způsobovat za soft - mám většinou nainstalováno desítky programů, ale pouze freeware takže nevím, ale u mě to mělo vždy souvislost s Operou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    3

    Dobry den tak se podělím os vé zkušenosti se zamrzáváním. Mobil mám asi 2 týdny s původní ROM 1.48 mám tam jen nahrané Modaco No data, a navigaci tomtom. Když sem měl mobil první den tak se lehce sekl když sem měl otavřený internet přes wifi, zaplý přehrávač a ještě nějaké pragramy, ale jinak od te doby (musim zaťukat) se ani jednou neseknul i když třeba poslouchám muziku a přitom mám zaplý internet, takže já sem spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    8

    zdravim,ja pouzivam HD2 asi tri mesice a v soucasne dobe pouzivam rom od AxLor v10,obcas se mi sekne kdyz jsem pripojeny pres wifi a mam founa nalezato a to tak,ze pri necinnosti zhasne displej a kdyz ho chci odemknout je tam vrchni a spodni lista a slider neni videt ale stava se to zridka,jen me stve to softreset tlacitko pod krytem,asi tam vrtnu dirku a s HD2 jsem velice spokojeny hezky den
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    167

    tak se zasekáváním problém snad ani nemám, asi i proto, že tak po 4-5 dnech HD2 soft-resetuju, abych trochu uvolnil paměť.

    Stalo se mi ale asi už 3x něco jiného - HD2 nešel zapnout, jako kdyby se úplně vybila baterka. Stačilo ale vyjmout baterii a vložit jí zpátky a pak normálně naběhnul (baterie ukazovala třeba 72%). Netuším teda, čím by to mohlo být. Jednou to bylo ale obzvlášť nepříjemné, protože mě ráno HD2 nevzbudil.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Tak ma hd2 dva tydny a dneska se mi stala nemila vec, telefon zamrznul, nemel sem nic cim bych ho zapichnul, takze sem ho resetoval vyndanim baterie, po zapnuti kompletne vsechno smazany, nenabehnul telefon, ani nechtel pin, v anglictine, nenabehlo sense a telefon hlasil ze ma malo volny pameti a celkove reagoval s dvouvterinovym zpozdenim. Nasledoval hardreset, po nabehnuti spusti sense, i telefon funguje, ztratil cestinu. MA cenu vsechno instalovat znovu? Nespadne zase? Pripadne jak tomu predejit? Jina romka? Stalo se to uz nekomu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Jakou verzi ROM tam máte? Pokud ne poslední 1.66, tak doporučuju nahrát, když už je to zařízení čistý... Jinak k otázce... To je těžké, ani s jednou HD2 jsem problémy neměl a když nepočítám laborování v CorePlayeru, tak si nevzpomínám, že by mi HD2 někdy zamrzla.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. sekani nebo zamrzavani omnii 2
    Od tmaska v sekci Omnia II I8000
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-04-2010, 06:57
  2. Souhrn map
    Od Šandy_oldd v sekci TomTom
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-03-2006, 14:46