Ahoj všem, na internetu je mnoho informací o zamrzávání HD2 a mnohdy je to vylučováno, mnohdy je to údajně cracknutým softwarem. Každopádně nikde jsem ještě nenašel řešení a důvod. Lidí, co jim to dělá je dost, takže se musí jednat o nějaký společný moment, při kterém problém nastává, či nějaký program, který je naistalovaný.
Původně jsem měl 1.43...Pocket informant 10, Uitilitu na 8 quick ikon, telefon v cestine, Fritz chess master 3, Tom Tom, nejake barvene ikonky...tot vse
Telefon mi dokazal zamrznout na cca 20 sec\ s černou obrazovkou, ale pouze pokud jsem měl spuštěné šachy, přepnul jsem se do jiného programu, pak nechal telefon být a on se hodil do hibernace. Z té se vůbec nechtěl probrat
Další problém bylo lehké zamrzávání při psaní. Prostě jsem napsal písmeno, to se vůbec neukázalo, tak jsem na něj klikl znovu a pak tam najednou bylo dvakrát. Velmi otravné a dost omezující, neb se to stávalo třeba třikrát za jednu sms.
Dále ROM 1.66 ( bez cestiny )...software shodný, jen barevné ikonky jsem tam jiz nedaval a software instaloval postupne. Tak 3 dny ok, pak se zacalo zasekavat psani sms. Nasledně jsem nainstaloval šachy a opět starý problém s hybernací. Tedy alespoň tu jsem vyřešil
Nyní Laurentius Ultimate power. Bez šachů, utilitku na 8 ikon jsem vyměnil za Cookie home editor. Zatím se systém tváří ok a při psaní nemrzne
Tedy pokud máte někdo podobnou zkušenost, či podobné chování, taky napište své zkušenosti, přeci musím být nějaký společný rys. Myslím, že o nějakou závadu přístroje se nejedná, tedy bude to softwarová záležitost
Aleš