HTC Touch pro + navigační SW Dynavix8 + HyperGPS
Má někdo zkušenosti s touto kombinací? Ať se snažím jakkoliv, výsledek je, že Dynavix hlásí: Chyba komunikace s TMC zařízením...
Viz xda , ale musí se to celé nastavit tuším, že v Igo to bylo na COM9.
[quote=gtz] Viz xda , ale musí se to celé nastavit tuším, že v Igo to bylo na COM9. [/quote]
V tomhle problém není, ať dám port jakýkoliv (myšleno HyperGPS), tak na tomto portu Dynavix tvrdí: Chyba komunikace s TMC, TMC vypnuto. Psal sem přímo na Dynavix, jaký používají protokol, protokol v pořádku. Testovací soft na TMC to čte, ale Dynavix prostě ne.
S ohledem na problémy s tímhle softem bych se nedivil, kdyby to na PDA nebylo funkční....
V tomhle problém není, ať dám port jakýkoliv (myšleno HyperGPS), tak na tomto portu Dynavix tvrdí: Chyba komunikace s TMC, TMC vypnuto. Psal sem přímo na Dynavix, jaký používají protokol, protokol v pořádku. Testovací soft na TMC to čte, ale Dynavix prostě ne.
S ohledem na problémy s tímhle softem bych se nedivil, kdyby to na PDA nebylo funkční....
A zkousel jsi ze ti to chyta vubec neco? Myslim mimo navigaci. Zkousel jsi treba pripojit sluchatka aby to melo nejakou antenu na chytani FM pasma? Kdyz totiz chces chytnou tmc-rds i v normalni navigaci PND tak musis rozvinout takovou silenou antenu, aby ti to vubec neco chytalo ;) To plati i u Dynavixu.... :yes:
Nepodceňuj lidi...
Nedávno se mi Dynavix aktualizoval, nyní se to chová zcela "šíleně".
- Zapnu HyperGPS
- Připojím sluchátka
- Nahodím Dynavix
- Nastavení -> TMC
- Nastavení TMC zařízení
- COM9 (ano, HyperGPS sedí taky na COM9)
- Potvrdím nastavení
- Potvrdín celkové TMC
Sek, celé PDA se hýbe jak moje nebožka babička na schodech...
Nedávno se mi Dynavix aktualizoval, nyní se to chová zcela "šíleně".
- Zapnu HyperGPS
- Připojím sluchátka
- Nahodím Dynavix
- Nastavení -> TMC
- Nastavení TMC zařízení
- COM9 (ano, HyperGPS sedí taky na COM9)
- Potvrdím nastavení
- Potvrdín celkové TMC
Sek, celé PDA se hýbe jak moje nebožka babička na schodech...