Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: HTC HD Mini - zkusenosti

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    Dobry den,

    nasel by se prosim nekdo, kdo vlastni HTC HD Mini (http://www.htc.com/europe/product/hdmini/specification.html)? Zajimaly by me bezne zkusenosti z pouziti. Vydrz, kompatibilita aplikaci s rozlisenim (SPB diary, pocket music aj.). Citlivost displaye a tlacitek. Pripadne nejake dalsi vychytavky. Dale take, jak je to u tohoto zarizeni s umistenim virtualnich tlacitek WIN a OK (×). Pri osobni prohlidce, ani na screenshotech jsem zadna takova nezaznamenal. Diky.

    Kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Přehrávání videa, 50% podsvícení, CorePlayer cca. 4,5 hodiny, baterka byla nabitá na 100%, ale jen jednou. Tlačítka jsou kapacitní a reagují bez problémů, ale jsou to první dojmy. Virtuální tlačítka jsou umístěna úplně u krajů, teda jestli chápu dotaz. Víc jak budu zjišťovat...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    a je prosim mozne vyzkouset SPB diary? je to pro me celkem stezejni aplikace (uz jsem si holt zvykl ) a po zkusenostech ze samsungu a 320×320 se celkem bojim :? temi virtualnimi tlacitky byl myslen proste krizek na zavirani aplikaci a WIN ikona, co je normalne nahore vlevo...u prohlizeneho MINI jsem nebyl s to najit aplikaci, kde by se krizek objevil a aplikace sli zavirat jen sipeckou pod displayem (tlacitkem), coz ma ale za nasledek pouze minimalizovani aplikace a ne jeji ukonceni...v ROMce, co jsem si prohlizel, nebylo mozne menit vyznam zadneho z tlacitek...diiiky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No co se zavirani aplikaci tyce, tak v HD mini uz jsou Win Mobile 6.5.x (konkretne 6.5.3 mam pocit) ktere nabidku start a tlacitka pro minimalizaci maji v dolni liste nikoliv v horni.
    Jak zavirat aplikace je vec pro nejakej TaskManager kterej je potreba si do tohoto zarizeni nainstalovat, moznosti je vicero jako treba ArkSwitch a podobne.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=618300
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ano, to chapu (snad ), uz sem 6.5.3 mel na Topazu, ale tady prave ty ikonky chybi! je topoznat i z polohy tech vitrualnich tlacitek, kdy na screenech z 6.5.3 jsou tlacitka umistena blize stredu a vedle nich je mezera na zobrazeni prave na krizek/OK a WIN...pokud tyto virtualni tlacitka chybi, tak mi tezko pomuze utilita (od HTC je tam predinstalovana), u ktere si muzu zvolit, jestli stisk aplikaci zavre, nebo jen minimalizuje...chybejici moznost mapovani HW tlacitek mi zase neumozni priradit si funkci zavreni aplikace na HW tlacitko a predpoklada tedy instalaci aplikaci treti strany (AEButton+, SPB PP apod.)...diky

    jeste pro pavla (a jine), pokud by chtel zkouset to SPB diary: verze s podporou WM 6.5.x je tu: http://www.spbclub.com/forum/viewtopic.php?t=31639

    Kuba
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Takze, jestli jsem neco neprehledl, tak tlacitka Win a OK tam v softwarove verzi vybavena NEJSOU, musi se pouzivat hardwarova pod displejem. Alespon se po spusteni nikdy nic neobjevilo, ani Win, ani krizek. Pouze u kondiguracnich apletu se objevuje v pravem dolnim rohu tlacitko Done. Pokud jde moznost aplikaci natvrdo zavrit, je k dispozici task manager v liste notifications (kliknout uplne nahore a pak Task Manager, viz screenshoty.

    Pokud jde o o Spb Diary, prikladam rovnez par screenu a ktomu i treba jak vypada CorePlayer Obecne to bohuzel vypada, ze bude nutne specialnich verzi, protoze ty ovladaci prvky nebo ty ikonky jsou hrozne titerne...
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen01_bXJg.png 
Zobrazení: 48 
Velikost: 138.0 KB 
ID: 11406   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen02_pkXv.png 
Zobrazení: 49 
Velikost: 137.3 KB 
ID: 11407   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen03_C8tI.png 
Zobrazení: 51 
Velikost: 119.2 KB 
ID: 11408   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen04_VHf.png 
Zobrazení: 51 
Velikost: 137.2 KB 
ID: 11409   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen05_LF3Q.png 
Zobrazení: 46 
Velikost: 17.6 KB 
ID: 11410   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen06_3vi8.png 
Zobrazení: 54 
Velikost: 12.6 KB 
ID: 11411   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen07_LG3R.png 
Zobrazení: 49 
Velikost: 19.9 KB 
ID: 11412   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen08_gbOm.png 
Zobrazení: 51 
Velikost: 23.2 KB 
ID: 11413   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen11_dZLj.png 
Zobrazení: 51 
Velikost: 68.4 KB 
ID: 11414   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen09_qlYv.png 
Zobrazení: 55 
Velikost: 12.6 KB 
ID: 11415  

    Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen10_r0lA.png 
Zobrazení: 50 
Velikost: 16.3 KB 
ID: 11416   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344202_Screen12_QL8W.png 
Zobrazení: 50 
Velikost: 44.4 KB 
ID: 11418  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    juuu, super, dekuji, to s tim krizkem a WIN je zase koukam nejaka HTC vychytavka ta titernost je "normalni", delalo to i na Topazu, ci jinych zarizeni s "nenormalnim" rozlisenim
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Nechci předbíhat, ale ten displej se mi jeví jako hodně přesný, možná přesnější, než u HD2. Například při výběru záložek (jak je těch 6 ikonek úplně vlevo v Spb Diary) jsem se ze 20 pokusů trefil 20x a i při psaní na klávesnici jsem zatím udělal jen jedinou chybičku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    to by bylo vyyyborne zatim zadne zkusenosti s kapacitnimi displayi nemam, vsecko jen rezistivni...ale kdyz jsem mel zarizeni v ruce, tak jsem mel pocit, ze by chtelo nakalibrovat :sarcastic:

    jeste bych sim ohledne baterky...nedokazu porovnat, jestli 4,5h v CP je hodne, ci malo...dle nazoru by zarizeni mohlo vydrzet, jako vetsina ostatnich? tzn. cca 2 dny od rana do vecera? nebo je v baterii ta nejaka chybicka, kterou zarizeni mit musi...diky

    edit: opraveno kapacitni/rezistivni
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    S tou výdrží je to otázka, ty syntetické testy jsou zavádějící a praktické používání bude teď hodně hektické. Tohle si troufnu odpovědět až v recenzi, až budu mít pár dní zkušenosti. Můj naprosto divoký odhad je, že od rána jednoho dne do večera dne druhého to vydrží jen když bude používání jen normální, spíš to vidím na každodenní nabíjení s tím, že se jako u HD2 nebude stávat, že nevydrží ani od rána do večera. Ale je to fakt jen na základě odhadu, víc napíšu až budu vědět.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    osobne mam to pouziti takove jednodussi, zadne PUSH notifikace, obcas volani, net, hlavne ruzne upominky a ten kalendar...ta kapacitni technologie ma nejakou vetsi spotrebu? sice QC vyhnaly do frekvencnich vysin, ale zase to ma mensi display...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Koukám, že máme obdobné požadavky na komunikátor. Plánuju, že HD Mini nahradí mého Diamonda a bez SPB Diary se také neobejdu
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak zatim mě HD mini mile překvapuje. Je tam pár změn v HTC Sense (už je konečně možné mazat emaily přímo a ne přes Inbox), ale to vám jako příznivcům Diary moc nepomůže , k dispozici je přímo v ROMce český slovník pro XT9, rozměry jsou super, displej je sice menší a na první pohled méně impresivní, ale má sytejší barvy, výkon je plně dostačující, baterka vypadá snad alespoň o trochu lepší, foťák fotí bez růžového středu (minimálně není patrný, viz krásná fotka) a ostří rychleji než HD2, GPSka bez chybičky, telefon OK... Na něco asi určitě narazím, ale zatím je to špička
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344234_IMAG0023_50kA.jpg 
Zobrazení: 59 
Velikost: 1.26 MB 
ID: 11423   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00344234_IMAG0025_61mB.jpg 
Zobrazení: 57 
Velikost: 923.9 KB 
ID: 11424  
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    manila today page (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=508102)
    spatna detekce rozliseni a today obrazovka je o neco mensi (asi tech 320 pix., ale vypada to na trochu vic), jinak funkcni pomoci MTP configuratoru je nutne nastavit vetsi rozliseni na vysku

    gczII (http://www.nicque.com/PQz/GCz.htm)
    po prvnim spusteni nahlasi chybu, ze nepoznava rozliseni; staci prejmenovat soubor s rozlisenim 320×240 na 480×320

    slide 2 unlock (http://s2u2.ac-s2.com/)
    pouzita verze QVGA, puvodni obrazek v pozadi neni roztazen od kraje ke kraji (celkem logicky)

    resco file explorer (http://www.resco.net/pocketpc/explorer/)
    dolni lista je castecne schovana pod virtualnimi tlacitky, jinak OK

    total commander (http://ghisler.com/)
    vse OK, jen ty ikony pro prechod na ROOT a o adresar zpet sou taaak strasne malinkaty...

    core player (http://coreplayer.com/)
    bez pproblemu funkcni, po instalaci me verze byl spatne nastaven vystup pro video

    pocket music (http://www.pocketmind.com/pocketmusic.htm)
    mozna je to verzi, ale pouzity skin je zobrazen pouze na 1/4 obrazu (jako QVGA na VGA verzi), jinak vse funguje

    spb pocket plus (http://www.spobsoftwarehouse.com/)
    zkousel jsem pouziti premapovani tlacitek a mimo SENSE funguje vyborne
    today plugin je znacne k nepouziti diky kapacitni technologii (do toho se proste trefit prstem neda )

    opera mini v CABu (http://m.opera.com/)
    naprosto vynikajici, superrychle, po zapnuti fullscreenu zmizi problem s "ukousnutymi" ikonami v menu
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-02-2010, 17:51
  2. SirfTech - zkusenosti
    Od S474N v sekci Příslušenství pro navigaci
    Reakcí: 34
    Poslední příspěvek: 16-04-2007, 18:52
  3. Zkusenosti Mio 169
    Od Mr.Neo v sekci Mio
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-07-2006, 15:25
  4. Zkusenosti z kradeze
    Od Andilek v sekci Co se jinam nevešlo
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-10-2005, 00:11