Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 47

Téma: Energy ROM

  1. #31
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    o tomhle cabu už jsem věděl, ale nevěděl jsem co to je a nechtěl jsem to strkat do zařízení, nakonec mi to nedalo a riskl jsem to a vyšlo to písmo je zase "jak za starých časů". dík dík.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    68

    Po delší době se opět ozývám. Čtu tady samé nářky na výdrž baterie kvůli stahování přes GPRS. Já mám na telefonu stále zapnuté GPRS, protože používám Microsoft Exchange, synchronizace každých 5 minut, stahování počasí každých 15 minut a nemám problém - telefon jde každý večer na nabíječku, ráno v 7 odpojím a potom normální provoz - volám celý den a večer mám tak 20-25%. Bylo to podobné u HTC TP a teď mám HD2 a téměř stejný...
    Spíš stále řeším jiný problém - na Touch Pro jsem to měl už vychytaný, ale s touhle HD2kou neskutečně zápasím. Jde o to, že pokud mám telefon v kapse nebo v pouzdře a v autě mi někdo zavolá, tak přes HF Parrota vezmu hovor a v kapse se mi vesele mačkají tlačítka hlasitosti a vytáčím další hovor aniž chci.
    V TP jsem měl AE Button 2.6.6.2 a přemapoval jsem Volume tlačítka na "posun nahoru a dolů", když jsem měl otevřený dokument nebo jsem byl na webu. OK - u HD2 je problém, že v uvařených ROMkách EAB nefunguje na Volume tačítka. (V origo ROM to jde, to znamená, že chyba je v ROMce). Bohužel s Energy ROMkou se nesnáší ani Pocket Shield ani VOLUMEX, prostě už víc jak týden jsem nenašel kombinaci, která by fungovala...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    ???
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    Ahojte kúpil som včera HTC touch pro s energy rom a hrabal som sa dade v nastaveniach a robí mi to, že ked stalčim tlačítko OK (v pravom dolnom rohu) alebo ikonku windows (v lavom dolnom rohu) telefom jemne zavybruje... Dá sa to odstrániť? Je to niekde v nastaveniach?
    Inak vybruje to aj ked stláčam čísla na klávesnici pri vytáčaní.
    PS: niesom začiatočník - mám ja Diamond s 6,1 ROM ale toto ma prekvapilo
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    23

    Zkus: Seting -> System -> Touch options -> zruš zaškrtnutí políčka ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    Nemám tam fajočku ale zistil som, že to robí vtedy ked podržím stylus na tyh tlačítkach - skuste to nieko
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2010
    Příspěvků
    6

    laická otázka: Ako upraviť aby ikony neboli 4 vedla seba ale len tri napr.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    mi vysvětlete proč někdy vytočim kontakt rychlou volbou a někdy ne!?

    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    23

    tak z5, chová se to velmi nepředvídatelně
    Hned po resrtartu, to běhá tak jak má: vybírá z celého adresáře.
    Po nějaké době/spuštění SW to začne zlobit.
    U mě takto: přestane fungovat výběr z celého adresáře a funguje jen výběr ze seznamu volaných/volajících a čísel speed dial.
    Zatím jsem nezjistil, co je toho příčinou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    16

    ....ale všetko sa správa predvídateľne. Je to spôsobené tým, že posledné telefonované číslo alebo kontakt zo zoznamu Ti ponúka prednostne. To znamená, ak Ty vyklepeš 2326, ponúkne najprv Adam, ale Ty spravíš chybu a neklepneš na Adam, ale na TALK a Tým zvolíš číslo. Samozrejme to okamžite zrušíš, lebo nechceš volať skrátené číslo. Ako by si vytočil číslo 2326 / trebárs kôli akejkoľvek súťaži, alebo operátorovi /. Druhý krát opakuješ 2326, voláš ADAM ale Tebe to ponúkne po posledné volané číslo. :bulb:
    Kapiš to :?:
    Egon...skúšal si ísť šípkou dolu, alebo zakrúžiť okolo stredného tlačítka potvrdenia? Tam je skovaný zbytok / keď sa sková klávesnica /.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    igor.sk: díky za vysvětlení
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    23

    2 igor.sk: U mě to bylo tím, že jsem měl: Menu -> View ->Speed Dial. :sarcastic:
    Už to maká jak má. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    16

    Som rád, že som pomohol, aj keď maličkosťou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    tak i Energy.RAPHAEL.21916.Sense2.5.Cookie.Nov.15 jde po 14 dnech pryč. vůbec nemám přehled o nabití baterky. přestože jsem několikrát zkoušel vybít, nabít na 100% ve vypnutém stavu, indikátor se nezmátořil a dycky zamrzl na nějaké hodnotě a když se resetnul tp, tak sem se třeba z 80% dostal na 2%
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Energy.RAPHAEL.23569.Sense2.5.Cookie.Jun.01
    Od chosino_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-11-2010, 20:59
  2. Energy ROM
    Od adamis_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2010, 00:22
  3. Bohemia Energy - zkušenosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 18:18
  4. Rom Energy a čeština.
    Od kaiml v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2010, 19:35