Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 47

Téma: Energy ROM

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    dobrý... jsem pardubák... asi si nechám ušít sako s více kapsičkami... chodit se dvěma stejnými tlf na jednání je hnus, kor když jsou to takový cihly... já to prostě v tom autě nechat musím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17

    gtz gtz je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    37

    No někdy je to lepší strčit to někam do palubky, a zvlášť v dnešní blbé době. Já tahám sebou na jednání NTB + firemní E66 a Touchpro mám v kapse brašny. Nechci ty pochybná individua nějak lákat. Před xxx lety mi někdo na parkovišti na D1 - někde u jIhlavy udělal díru do okna a Jornada 720 byla fuč.

    No, ale uvažuji ,že udělám flash na nějakou verzi Titanum, udělal jsem nějaké dva-tři hovory, poslal jsem 2 SMS a mám baterku na 33%. Třeba to Titanum bude míň žrát baterku. Ale zase celkově od Energy se mi moc nechce jít i hlavně kvůli fixu na GPS ( ten je celkem hodně rychlý i bez QuickGPS ). Tael i Captain na tom jsou s baterkou stejně.

    No to je i tím, že Sense 2.5 je pro stroje s větším Cpu a ne na to naše Cpu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    no vážení, jdu flashovat něco bez manily, bez sense. půjdeme na to opět se starým dobrým SPB... a teď co vybrat? bez sense toho už moc není...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    Mozes pockat na TAEL-a ak chces WM6.5(slubil do konca tyzdna) ak chces WM6.1 tak niekde vo vlakne o ROM som daval odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20

    gtz gtz je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    37

    Citace Původně odesláno od weszter
    no vážení, jdu flashovat něco bez manily, bez sense. půjdeme na to opět se starým dobrým SPB... a teď co vybrat? bez sense toho už moc není...
    asi zase Energy Titanum verzi .. snad budou baterky lepší .. nebo pak 6.1

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    poslední Energy (používám jen Titanium) maj s baterkou fakt asi problém nebo nevim. večer vypnu mobil, ráno zapnu a dycky je různě velkej "kus" baterky fuč. dneska to ještě šlo, večer 47%, ráno 34%, ale jindy je to i víc. moc se mi od Energy nechce, ale asi zkusim TAEL.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    mám podobné zkušenosti s energy romkama.výdrž celkem nic moc, ale spíš mě štvalo "skokové" ubývání baterie. když si dám stáhnout zprávy do rss čtečky, mám třeba 75%. tlf se připojí přes gprs, stáhnu zprávy a šup - 62%. horší je to když je kapacita víc dole: začnu psát sms, mám 32%, pošlu, přijde doručenka a jsem na 8% a řve. a řvát vydrží ještě čtyři hodiny, než chcípne.
    přijde mi to měření celkem nevychytaný. že energy romky jsou hladový, to vím už dlouho, ale naučil jsem se nespoléhat na ukazatele baterie ale na zkušenost a odhad... mně když ukazuje 60% ještě ve tři odpoledne, znamená to, že po další "akci" (třeba stáhnutí mailu a otevření PDFka) přijdu skokem min o 20% kapacity... prostě na to nespoléhám...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    mozno treba kupit novu baterku Ja som si kupil cez ebay za 3dolare a vydrz mi poskocila o den.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    to tvé "skokové ubývání" nejspíš vysvětluje ta má vybití i ve vyplém stavu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    zdravím pánové,
    1) nevšiml si někdo z zás podivného zmenšení písma v nových romkách? momentálně mám Energy.RAPHAEL.21903.Titanium.May.10, předtím jsem měl Energy.RAPHAEL.21895.Titanium.Mar.10. v té nové romce se mě strašně zmenšilo písmo a nevím jak to dát do původních stavu. viz obrázky (první je starší romka s normálním písmem a druhý je nejnovší romka s malým písmem):

    zkoušel jsem změnit i start-settings-system-screen-text size na larger, ale písmo zůstalo stejně malé. špatně se to takové malé čte.
    2) při psaní sms, se mě ve starších romkách "pole s textem" automaticky zvětšovalo podle toho, kolik řádků jsem napsal. ale tady v nejnovší romce jsou to pořád dva řádky a je nutné se posouvat šipkou nahoru a dolů ,( je to pěkně otravné. bude to způsobeno asi novým gui pro práci se sms. neví někdo, jak to dostat do původního stavu?

    děkuji za jakoukoli radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    -- smazat --
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    231

    dle mého názoru to jde nastavit - vypadá to, že používáš spb diary, nebo spb plus - už se v tom nevyznám, uz to dlouho nepouzivam, ale myslim ze to jde nastavit v ramci SPB aplikace...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    ale pokud si všimneš, tak je změněna i velikost nápisu "start" a dalších systémových textů, které nejsou nijak závislé na aplikacích třetích stran. další věc je, že nastavení aplikací (spb pocket plus (záložky)) bylo exportováno z minulých romek a v nové romce importováno. takže tím to nebude. tohle bude záležitost romky, ale co s tím.. to nevím ,(
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    134

    Myslim ze v Energy sa menil font pisma. Takze asi ten bude treba zmenit. Niekde bol nato program.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    26

    zkus se podívat tady link
    je tam tahoma font restore, ale bůch ví jestli je to i ono...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Energy.RAPHAEL.23569.Sense2.5.Cookie.Jun.01
    Od chosino_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-11-2010, 20:59
  2. Energy ROM
    Od adamis_ce4you v sekci HD2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-06-2010, 00:22
  3. Bohemia Energy - zkušenosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-05-2010, 18:18
  4. Rom Energy a čeština.
    Od kaiml v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-03-2010, 19:35