Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Downgrade z 6.5 na 6.1?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Po opravě HTCTP2, kdy mi měnili celou desku jsem v HTC našel bohužel W6.5, systém je míň stabilní a kouše se mi při věcech co 6.1 před tím ne.

    Rád bych se vrátil k ofiko verzi 6.1, ale nevím zda jdu po správné cestě, můžete mi poradit zda následující postup je v pořádku? Díky

    Vlezl jsem na stránku a stáhl přiloženou ROM.
    Pak jsem z stáhl Sunnysoft InterWrite Standard Czech.

    A teď bych s eto pokusil nainstalovat. Je to prosím cesta jak se dostat k 6.1 s češtinou bez nějakých problémů.

    Díky za help
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Hmmm tak nic jo?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ja bych to zkusil - proste ji zkus nainstalovat pres 6.5 a uvidis - bud ti to rekne, ze downgrade neni povolen nebo to pujde. Kdyz nebude dovolen downgrade, tak bych pouzil Hardspl a pomoci nej by to tam melo jit urcite.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    ted jsem nahraval starou ROM a slo to naprosto bez problemu....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Dikes DIKES DIKES!!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem nahrál výše uvedenou ROM a jsem v pohodě na 6.1, jen s emi nepodařilo včera nainstalovat češtinu, neměl sem na to pořádně čas zkoumat jak na to ..... a jak se přes večer, noc a ráno ukázalo, už to ani zkoušet nebudu, TP2 je bez počeštění svižnější a to i při restartu po SR a hlavně na dipleji stejně nikdy nepíšu česky a na HW klávesnici můžu psát česky i bez češtiny z SunnySoftu, takže proč ji tam dávat, že.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    0

    na displayi se daji psat i ceske znaky - podrzenim treba na e se nabidne é,ě atd
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. downgrade
    Od since v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2010, 20:29
  2. Oficialni ROM a downgrade
    Od BigB_2007 v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-04-2010, 14:37
  3. Downgrade z WM6 na WM5
    Od Saty_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 04-06-2008, 10:05
  4. Compact II downgrade z WM6 na WM5
    Od shadius v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 19:46