Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Tv online na PDA

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    22

    Nezkousel nekdo z vas online vysilani nektere z nasich tv ?
    Momentalne se nachazim v usa a dost tohle vyuzivam na notesu, ale u PDAcka se mi to zatim nepodarilo spustit. Co vy ostatni? Nezkousel to nekdo ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Zkoušel jsem TELE-TELE z TV Nova. Je to TADY, ale bez úspěchu. Buď se mi to seklo nebo to vůbec nereagovalo. Pak jsem se na to vykašlal. :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Zkoušel jsem na přes MDA II jako modem na velkém PC koukat na Novu jak radil Pavlucha .Jsou to vše záznamy.Ppoznatek je takový že zvuk jde normálně a obraz je trhaný. Ještě to zkusím přímo na MDA II a dám vědět.)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Citace Původně odesláno od paveluh
    Zkoušel jsem na přes MDA II jako modem na velkém PC koukat na Novu jak radil Pavlucha .Jsou to vše záznamy.Ppoznatek je takový že zvuk jde normálně a obraz je trhaný. Ještě to zkusím přímo na MDA II a dám vědět.)
    ... tak to jsem zvědav, jestli to rozběhneš. Dej určitě vědět !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak jsem to zkusil a na MDA II to prostě nejde. Stránka se načte ale naobjeví se ta obrazovka. Když tapnu na nějaký pořad tak se objeví jen velké logo Novy přes celý display a to je vše. Takže to je asi tak vše.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    301

    Tak jsem to zkusil a na MDA II to prostě nejde. Stránka se načte ale naobjeví se ta obrazovka. Když tapnu na nějaký pořad tak se objeví jen velké logo Novy přes celý display a to je vše. Takže to je asi tak vše.Ještě to pak jednou zkusím a když to nepujde tak se na to vykašlu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,503

    Takže ouplně to samý jako u mně. :dead:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Microsoft online
    Od Honzin_ce4you v sekci Online služby
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 19:14
  2. Zadny ICQ klient nezobrazuje online kontakty online ... Ma nekdo reseni ?
    Od Lord_Lobo_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 08:03
  3. Tip na novinku - online "komprimace" www
    Od AleqCZ v sekci Provoz FÓRA
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-04-2005, 11:12