Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: problém s budíkem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    Dnes se mi stalo že mi ráno nezazvonil budík, a kdyz jsem pustil tel. tak jak jsou ty hodiny zacali listovt a nalit tam aktuální čas.... a stejnak to nezvonilo.. nevíte čím to je???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    111

    ked si mal vypnuty mobil tak to je dost pochopitelne ze nezvonil....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    nene vypnuty nebyl
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nebyl, ale ve svém prvním příspěvku píšeš, že ano. Když jsi ho zapínal, tak asi vypnutý byl, ne? Tak, jak to tedy bylo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    mnop myslel jsem to tak že byl uspalej proste jak se tim horním tlačítkem krátkym stisknutim uspí pouze diplej
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak doufám, že je to opravdu tak, jak píšeš.
    Takže:
    1. zkontroluj nastavení samotného budíku a rovněž v sound and notification, zda je to opravdu zaplé
    2. překontroluj, zda nemáš nastavený nějaký profil, který to zvonění budíku blokuje
    3. neměl jsi nainstalovaný i nějaký jiný budík nebo připomínkovač?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    1. je to zapnuté
    2.ne nemám
    3.neměl
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    1.Stručnost
    2.nade
    3.vše.

    Hihi :-P

    A to se ti stalo jen jednou ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    dvakrát, asi za 4 měsíce co to mam
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Problémy bývají spíše s připomenutím událostí kalendáře a úkolů, s budíkem (vždy/většinou default, občas Spb Time) jsem nikdy na žádném zařízení problém neměl a pokud někdy zaspal, tak jen proto, že jsem si ho večer nezapnul nebo "zamáčknul" a spal dál..

    Můžeš zkusit, postupně, je to dle velikosti "kladiva", když nepomůže jedno, zkusit další:
    1. Check Notification
    2. Mem Meid (nebo podobné)
    3. záloha - hard reset - obnova
    4. hard reset - čistá instalace (data přes Active Sync/WMDL/myPhone a pod, ostatní ručně "zazálohovat", nastavení vyexportovat)
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    mno kamos ma stejnej tel tyk se mu to už stalo, jako že se to nekdy v noci pry zasekne a rano kdyz ten tel proste rozsvitim tim tlačitkem nahoře tak to proste začne zvonit ale je treba 20 min potom co to sem mel narizeny
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    tak dnes znova, mel jsem budíka nařízeného na 8, vzbudim se v půl 9 a zjistim že zase nezvonil..... vzdy kdyz se toto stane, tak si tim tlačitkem nahoře rozsvitim displej a pouzívam S2U2 a i tam je cas zaseklej az po nejdelší době se aktualizuje a kdyz to odemknu tak mi tam zacnou nalitavat spravne minuty... nevite nekdo cim to muze být..?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    stimhle jsem mel problem taky, resil jsem to prez registry HKCU\ControlPanel\SoundCategories\Alarm\Speaker 1 - Disable
    0 - Enable
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    0

    a jak se dostanu do tech registru, a kdyz to zmenim tak co se stane..?? a blbne mi to jen nekdy a ne pokazde
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    Na editování registrů stačí použít total commander
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s budíkem
    Od pavelikk v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 10-06-2010, 00:23
  2. MDA Vario a potíže s budíkem
    Od mmoobbyy v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 87
    Poslední příspěvek: 24-12-2007, 14:05
  3. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 12:31
  4. Problémy s budíkem - help?
    Od Trebor_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-11-2006, 22:51
  5. Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 04-05-2005, 16:19