Co znate za konverze "vetsich" her z pc :?: Ja mam Doom, Hexen, Quake I, Quake II, AoE a Worms World Party.(
Pokud jo tak to sem napiste.
Vite uz neco o GTA na PPC?
A o Duke Nukemovi 3D?
Co vite o Hereticovi? JA ho nikde nemuzu najit.
Co znate za konverze "vetsich" her z pc :?: Ja mam Doom, Hexen, Quake I, Quake II, AoE a Worms World Party.(
Pokud jo tak to sem napiste.
Vite uz neco o GTA na PPC?
A o Duke Nukemovi 3D?
Co vite o Hereticovi? JA ho nikde nemuzu najit.
Jeste Need For Speed![]()
Kde:?: Kdy:?: Jak:?:
Kdekoli. Kdykoli. Po zaplaceni kartou![]()
Ne, je to hra od ZIO Interactive, pokus o kapesni verzi Need For Speed - High Stakes... Vice ZDE... Jen mam pocit ze ted predelavaji stranky, me to tam chvilemi hlasilo nejake chyby v korejstine...
Z tyhle adresy jsem toho stahnul havo i kdyz je v cinstine![]()
Ještě Wolfenstein 3D. Bezva gameska z dob školních let.
Rychle mi řekněte, kde stahujete warez, ať to tu nenajde vládce![]()
Tak takhle by to neslo... :!: :no:Původně odesláno od Kolkka
:
ok, omlouvám se, ale každej nemá hafo :$: jako vy
![]()
Ty si koledujes
Ja bych taky rad. Este ze mi rodice platej toho palma( PPC) a litr na kartu. Z myho budgetu jdou tri tisice.:$:![]()
Jo, a toho wolfa uz mam asi tejden stazenyho![]()
Ty needy na ZIO jsou už ve finální verzi? mě se to furt ne a ne načíst a všude je ticho po pěšině. Zatim jsem našel beta verzi, která ovšem pořád padalaops: ...
No, našel jsem toho duka3D, quaka tournamenta (bez legrace, fakt to takhle nějak nazvali-jde o multiplayer z jedničky-prej to bude funkční pro hraní po netu z ppc), snad herectica a...to už si nejsem jistej. Každopádně jsem ještě viděl Descenta jedničku. Nj, klasika, všechno jen konvrze, potřebující soubory z pc hry.
P.S. Ty needy, wormy, sim city, AoE....( nejsou tak úplně konverze z pc, ale komletně nová hra na ppc, která nemá až tak moc společného s předlohou (kromě prostředí a vzhledu)![]()
Quake je pomerne slusnej...Jsem az cumel...
![]()
Původně odesláno od Kája
kde je ten duk?
jde ten descent i bez joypadu? Quak ne
: