Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Problém při zapnutí xperie pomóóóóóóć

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Prosím poraďte mi někdo.
    Když zapnu telefon tak se mi hned začne načítat ROM.Telefon jde zapnout pouze když je na nabíječce,ale nenabíjí.Nabíjí jenom když ho vypnu.Zkoušel jsem nahrát novou ROMKU ale problém stále trvá.Už si nevím rady
    Díky všem kdo zkusí poradit.Třeba to bude blbost,ale já si myslím že telefon asi pujde do servisu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Vitam te na foru a jedna rada pro zacatek: pokud budes davat do nazvu vlakna podobne veci jako "pomoooc" nebo hromadu vykricniku, tak vetsina zkusenych lidi (tedy tech, od kterych chces radu) bude tvuj prispevek ignorovat. A podobne narazis i jinde.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    start - nastavení - řízení spotřeby - je-li zařízení zapnuté, během připojení k počítači nenabíjejte jeho baterii

    popř. HR

    popř. reklamace - pak je potřeba mít oficiální ROM, jinak nemusí uznat záruku


    PS: Příště prosím nějaký rozumný název a lepší popis problému. Nějak se mi zdá, jakoby každá věta popírala tu předchozí. :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Ani v nastavení baterie a ani HR nepomohl.To všechno jsem zkoušel
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Když ani HR, tak ještě můžeš zkusit jinou nabiječku, nabíjet z USB , popř. i jiného PC a jiným USB kabelem.
    A pak už asi jen ten servis. A znovu opakuji - oficiální ROM (vydaná výrobcem nebo mob.operátorem).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2010
    Příspěvků
    3

    Ještě mi ale někdo poraďte jak tam dostanu ofiko ROM když se telefon nespojí s PC.A musím potom provést stockspl?Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Mel by fungovat i flash pres kartu - Flashujeme novou ROM u zařízení Sony Ericsson XPERIA X1.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Hard reset XPERIE X2
    Od Pavel Koza v sekci SE XPERIA X2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-08-2011, 03:10
  2. Xperie a CorePlayer - zkušenosti
    Od Lissienn_ce4you v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 17-04-2009, 12:37
  3. Zakladni programy do xperie
    Od akikaze v sekci SE XPERIA X1
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-03-2009, 08:02
  4. TyTN - problém příchozí hovor + zapnutí GPRS
    Od rADo2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 03-01-2007, 21:48
  5. LINGEA LEXICON- POMOOOOOOC :((
    Od Rom4n v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 11-01-2005, 18:35