Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Počasí a nesmyslné umístění

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    Zdravím všechny,
    donedávna mi počasí chodilo perfektně podle aktuální pozice a tedka mi místo obvyklého Vrchlabí hází počasí Hradec Králové a nebo Královéhradecký (asi kraj), což by odpovídalo, ale tak 70km mimo...Google mapy fungujou podle pozice z BTSky normálně. Stejně tak když se doma připojim na Wifinu, tak mam v google mapách přesnou polohu kde jsem, ale počasí opět nic...
    Nemáte někdo tušení co tomu hráblo?
    Romku mam ofiko 1.66

    Díky moc, V.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2002
    Příspěvků
    70

    Nejsi sám, dělá to více lidem. Mně už asi čtvrtý den...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    To by odpovidalo i u me ty 4 dny zhruba...Vypada to jak kdyby neco ladil operator, nebo nevim, ale vzdycky to primarme bralo polohu z Wifiny pokud byla pripojena...Co ty mas? ja VF
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Jo jo... MyLocation mám taky kousek mimo svou polohu. Na AcuWeather mají asi bordel nebo něco změnili s čím bohužel autoři ROMek nepočítali
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    Tak že koukám masakr všude Už jsem chtěl udělat HR :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    73

    Tak to já tam mám už pár dní "Central Bohemia"...:? ( :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Mně naopak ukazuje místo dřívějšího "Prague" teď "Prague 10". Jak se pohybuju po Praze, tak to celkem přesně píše, v jaké části Prahy se nacházím.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jj taky mi to zacalo psat cast Phy v ktere se nachazim. Vice mene se tohle zacalo dit v dobe kdy Vodafone oficialne spustil sve pokryti phy 3G.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Mně naopak ukazuje místo dřívějšího "Prague" teď "Prague 10". Jak se pohybuju po Praze, tak to celkem přesně píše, v jaké části Prahy se nacházím.
    Přesně toto mám i já.. nejlepší je že v obýváku mám Prague 15 a v koupelně Prague 10... To mě celkem pobavilo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    1,031

    Citace Původně odesláno od zuzkys
    Přesně toto mám i já.. nejlepší je že v obýváku mám Prague 15 a v koupelně Prague 10... To mě celkem pobavilo...

    Kde to bydlíš? Já teď běžel do koupelny a pořád Prague 10
    (Záběhlice)

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    S tou koupelnou to je dobrý :-))))
    Všichni jste u VF, nebo hledat chybu spis na AccuWeather?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Ahj. Jsem u T-Mobile a taky mi počasí ukazuje části Prahy, tak si myslím že to s Vodafone nemá nic společného.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    153

    Mmmmm, tak Accu Wthr. tam ma neco poj...yho :-/ ach jo...
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Citace Původně odesláno od libor_m
    Citace Původně odesláno od zuzkys
    Přesně toto mám i já.. nejlepší je že v obýváku mám Prague 15 a v koupelně Prague 10... To mě celkem pobavilo...
    Kde to bydlíš? Já teď běžel do koupelny a pořád Prague 10
    (Záběhlice)
    To je klidně možné - kámoš chytal v bytě v Gotthardské (P6 u Stromovky, hospoda Slamník) 4 různé BTS od O2. Pořád se mu to "přelaďovalo", takže baterka moc nevydržela.

    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No tak zrovna v Gotthardske tedka sedim a obcas tu mam Prahu 6 a obcas Prahu 7 s VF.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 12:28
  2. Umístění map na PPC
    Od goCZi v sekci SmartMaps (Navigator)
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 16-08-2007, 09:08
  3. Smazani nesmyslne polozky z karty
    Od ms_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 23-08-2005, 10:44