Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Touch Diamond 2

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Kde v soucasne dobe je sance koupit touch diamond2 v en lokalizaci?
    diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Ja som neodoala a dal som HSPL a novu ROM. Tak uvidime.)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    ptam se na td2 ne na hd2 :bulb:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Proč EN lokalizaci. Můžeš si koupit standartně z CZ lokalizací. Při prvním spuštění ti dá na výběr jestli chceš čestinu nebo angličtinu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    a jsi si jistej?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Anglický D2 je levnější o cenu lokalizace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    52

    Takze je to na tvoji zodpovednost, kdyz koupim:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=65441

    Psal jsem i na czc.cz a tam si jisti nejsou, ale kdyz rikas ze je to en td2, navic s cz lokalizaci, ktera se da preskocit, tak jen dobre...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    76

    Zrovna v diskusi k Diamondu2 na CZC skoro na začátku jeden píše:
    Bohuzel nejde vybrat cestina, kterou lze zvolit jen po HardResetu. Dialog pro vyber jazyka je prekryt tadosti o PIN a ten nejde zadat. Takze musim udelat jeste jednou HW reset bez SIM karty.
    Takže při prvním zapnutí si češtinu tedy nevybereš a máš ho v EN.

    Jinak koukám, že není na skladě a ho máš ještě levnější, ale také je jen "na cestě"
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  2. Xperia versus Htc touch diamond 2,Htc touch pro 2
    Od Alf_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-05-2009, 13:17
  3. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-11-2008, 17:28
  4. Koupit HTC Touch Cruise (HTC P3650) nebo HTC Touch Diamond?
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 31-08-2008, 19:32
  5. HTC Touch Diamond / Touch Pro - profily vyzvánění
    Od Trautenberg v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 23-08-2008, 00:21