Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 122

Téma: Nová oficiálna ROM pre HTC Diamond 2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2009
    Příspěvků
    7

    Vyšla nová ROM pre HTC Diamond 2 na oficiálnych stránkach HTC. Pre východnú európu zatiaľ ešte nie je ale v anglickej verzii je už na stiahnutie.

    http://megarapid.eu/files/1269109803...25.91_ship.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Vyšla oficiálně už 18.3. -ke stažení na oficiálních webech HTC-, neoficiálně je dostupná již od 20.02.2010 na htcpedii /a od té doby je živě diskutovaná na XDA /. EE verzi podpora HTC slibuje "near future"..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    muj nový tel, vydržel bez flashnutí týden :-)

    potvrzuji že tel je svižnější, manila je tam 2.5.20113030.0
    paměť se má takto:
    storage: 185MB
    program: 71MB

    zatim mám angl. romku než bude vydaná CZ,
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    10

    osobne pockam na ofiko pre nas region ale je to dobra sprava...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    8

    Jo jo taky se těším na ofiko s češtinou. Už aby to bylo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    10

    ak mam wm 6.5 lokalizovany do sk...bude oficial rom aj v sk pre mojho diamonda2? ako je to s tou predinstalovanou navigaciou copilot ostane mi?a htc sense?asi blbe otazky ale mam os wm kratko ...a niesom v tom zbehly,vlastne ani neviem ako to funguje wm 6.5 mi ako operacny system ostane a zmeni sa len rom alebo ako o vlastne je...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    máš pak totální reinstal, a telefón je naprosto čistý, takže před flashnutím musíš udělat zálohu toho co chceš (kontakty, maily, sms atd)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    1: ne nebude v SK ,velice pravděpodobně budeš muset SK jazyk stáhnout od výrobce co ho dodává.V CZ je to Sunnysoft.
    2: navigace tam také nebude,je to čistá ROM,ale pokud si Diamonda zakoupil s Navigací měla by být na CD
    3: HTC Sense je součást HTC ROM takže ta zůstane.Je i manuální možnost u ní přepnout Jazyk na CZ a snad i SK i bez jyzykového balíčku

    Vše bude na čisto jako při zakoupení telefonu.Kontakty si zálohuj třeba free programem PIM Backup.Je velice snadný,zálohuje kontakty,rychlé kontakty,sms,email .... a co si vybereš navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2010
    Příspěvků
    10

    takze teoreticky je pre mna lepsie pockat az sunnysoft da na svoje stranky rom aj s lokalizaciou sk,alebo si musim nasledovne zakupit znova interwrite?teraz som trochu dopleteny takze upgrade oficial rom na strankach vyrobcu aj ked bude pre vychodnu europu bude aj tak len v ang?alebo aj v cz?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Prozatím to takto bylo a nečekám že HTC implentuje CZ/SK přímo do ROM....
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Kdo pouzivate tuto Romku jaka je tam verze opery?
    A pripadne ze tam neni 10tka, tak instaloval jste nekdo operu 10 mobile - funguje pak ten zoom slider pod displayem?

    Diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    134

    Je tam Opera 9.7 b35758
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jakej TaskManager s touto novou ROMkou pouzivate. Koukam ze HTC Taskman z ni zmizel a aplikace po stisknuti krizku zustavaji na pozadi.

    Diky DD
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Dá se stáhnout třeba od Duttyho ...

    Něco sem o tom četl,že prý nějak moc dobře nepracuje s pamětí nebo co,tak ho tam už nedávaj.Ani Dutty ho do svích ROM nedává,ale je u něj ke stažení.Skusim ho najít a přiložit.... Jak je to s tou pamětí fakt nevím,bez TaskManu si to nedovedu představit,používám ho hodně pro přepínání aplikací...

    Update: našel jsem nějaký nový TaskMan tak přikládám odkaz na fórum ZDE
    Připojené soubory Připojené soubory
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    199

    Asi nejlepší s ohledem na ovládání je HTC Task manager , nebo komfortnější /ale žravější/ tahle verze .Případně pohledej na XDA..
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 9 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nová ROM
    Od petrmikes v sekci HD2
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 22-10-2010, 13:22
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-07-2009, 21:34
  3. Vylepšený soft z Diamond 2 do Diamond 1
    Od radekl_33 v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-03-2009, 13:53
  4. posledna oficialna rom na x500 alebo funkcna neoficialna wm6.1
    Od jano12345 v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-08-2008, 09:11
  5. Nová oficiálna ROM R65
    Od stehan v sekci Mio
    Reakcí: 55
    Poslední příspěvek: 04-01-2007, 12:45