Vyšla nová ROM pre HTC Diamond 2 na oficiálnych stránkach HTC. Pre východnú európu zatiaľ ešte nie je ale v anglickej verzii je už na stiahnutie.
http://megarapid.eu/files/1269109803...25.91_ship.exe
Vyšla nová ROM pre HTC Diamond 2 na oficiálnych stránkach HTC. Pre východnú európu zatiaľ ešte nie je ale v anglickej verzii je už na stiahnutie.
http://megarapid.eu/files/1269109803...25.91_ship.exe
Vyšla oficiálně už 18.3. -ke stažení na oficiálních webech HTC-, neoficiálně je dostupná již od 20.02.2010 na htcpedii /a od té doby je živě diskutovaná na XDA /. EE verzi podpora HTC slibuje "near future"..
muj nový tel, vydržel bez flashnutí týden :-)
potvrzuji že tel je svižnější, manila je tam 2.5.20113030.0
paměť se má takto:
storage: 185MB
program: 71MB
zatim mám angl. romku než bude vydaná CZ,
osobne pockam na ofiko pre nas region ale je to dobra sprava...![]()
Jo jo taky se těším na ofiko s češtinou. Už aby to bylo.![]()
ak mam wm 6.5 lokalizovany do sk...bude oficial rom aj v sk pre mojho diamonda2? ako je to s tou predinstalovanou navigaciou copilot ostane mi?a htc sense?asi blbe otazky ale mam os wm kratko ...a niesom v tom zbehly,vlastne ani neviem ako to funguje wm 6.5 mi ako operacny system ostane a zmeni sa len rom alebo ako o vlastne je...
máš pak totální reinstal, a telefón je naprosto čistý, takže před flashnutím musíš udělat zálohu toho co chceš (kontakty, maily, sms atd)
1: ne nebude v SK ,velice pravděpodobně budeš muset SK jazyk stáhnout od výrobce co ho dodává.V CZ je to Sunnysoft.
2: navigace tam také nebude,je to čistá ROM,ale pokud si Diamonda zakoupil s Navigací měla by být na CD
3: HTC Sense je součást HTC ROM takže ta zůstane.Je i manuální možnost u ní přepnout Jazyk na CZ a snad i SK i bez jyzykového balíčku
Vše bude na čisto jako při zakoupení telefonu.Kontakty si zálohuj třeba free programem PIM Backup.Je velice snadný,zálohuje kontakty,rychlé kontakty,sms,email .... a co si vybereš navíc.
takze teoreticky je pre mna lepsie pockat az sunnysoft da na svoje stranky rom aj s lokalizaciou sk,alebo si musim nasledovne zakupit znova interwrite?teraz som trochu dopleteny takze upgrade oficial rom na strankach vyrobcu aj ked bude pre vychodnu europu bude aj tak len v ang?alebo aj v cz?
Prozatím to takto bylo a nečekám že HTC implentuje CZ/SK přímo do ROM....
Kdo pouzivate tuto Romku jaka je tam verze opery?
A pripadne ze tam neni 10tka, tak instaloval jste nekdo operu 10 mobile - funguje pak ten zoom slider pod displayem?
Diky.
Je tam Opera 9.7 b35758
Jakej TaskManager s touto novou ROMkou pouzivate. Koukam ze HTC Taskman z ni zmizel a aplikace po stisknuti krizku zustavaji na pozadi.
Diky DD
Dá se stáhnout třeba od Duttyho ...
Něco sem o tom četl,že prý nějak moc dobře nepracuje s pamětí nebo co,tak ho tam už nedávaj.Ani Dutty ho do svích ROM nedává,ale je u něj ke stažení.Skusim ho najít a přiložit.... Jak je to s tou pamětí fakt nevím,bez TaskManu si to nedovedu představit,používám ho hodně pro přepínání aplikací...
Update: našel jsem nějaký nový TaskMan tak přikládám odkaz na fórum ZDE
Asi nejlepší s ohledem na ovládání je HTC Task manager , nebo komfortnější /ale žravější/ tahle verze .Případně pohledej na XDA..