Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Ozi (nebo i jine) a kompas

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Nevi nekdo, jestli jde v ozim nejak pouzit vestaveny kompas, jako je napr. v HD2? Nebo zda funguje tento kompas v nejakych jinych navigaci? Ze by se treba mapa natacela podle toho jak jsem natoceny ja, to by bylo super
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér Avatar uživatele jkubovic
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    45

    Ozi v novsich verziach mapu otaca.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    fakt jo? tak to jsem to asi spatne prozkoumal, diky!
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    7

    Existuje programek, ktery umoznuje integraci elektronickeho kompasu do programu, ktere s nim primo neumeji pracovat (Jako je napriklad OziExplorer.).

    Dela to tak, ze precte data z GPS a z kompasu, upravi patricna data z GPS podle dat z kompasu a upravena data posle dale. Programy, ktere pak ctou takto upravena data, je berou jako by byla rovnou z GPS. Nemaji ani tuseni, ze jsou patricne priupravena.

    Nevim, jestli ten program umi zrovna tvuj mobil, ale i pokud ne, tak by to slo mozna s autorem domluvit.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=571266
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    perfektni, vyzkousim, diky moc!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    tak programek funguje.. (HD2), bohuzel ale nevim, jak primet oziho aby se otacel. zkousel jsem i garmin mobile XT, ale ten mi nedovoli pouzit GPS na jinym portu
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    7

    GMXT nejak jde, ale je to slozitejsi, je potreba nainstalovat jeste neco dalsiho. Je to popsane na internetu, pouzij Google.

    Ozi umi obracet mapu necely rok, pokud mas starsi verzi tak to nepujde. Otaceni mapy se zapina View/Map display/Course Up.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    ano, nasel jsem to ohledne GMXT.. ale nakonec se to vsechno tak dojebalo, ze jsem musel provest HR. verzi oziho mam 2.31, ale kdyz uz se mi konecne podarilo zkalibrovat GPS Mod Driver, tak to pak zacalo hrozne blbnout. celej system se pri pristupu ke GPS zpomalil.. dam tomu jeste jednu sanci a uvidim
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    100

    Citace Původně odesláno od pospik
    ano, nasel jsem to ohledne GMXT.. ale nakonec se to vsechno tak dojebalo, ze jsem musel provest HR. verzi oziho mam 2.31, ale kdyz uz se mi konecne podarilo zkalibrovat GPS Mod Driver, tak to pak zacalo hrozne blbnout. celej system se pri pristupu ke GPS zpomalil.. dam tomu jeste jednu sanci a uvidim
    Ahoj, muzu vedet, jak se ti to podarilo nastavit? Ja to zkousim na svem ASUSu P552w rozchodit, ale zda se, ze se to vubec nelisi od situace, kdy GPS Mod driver nebezi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdar.. po nekolika neuspesnych pokusech jsem to vzdal
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zálohování SMS a přenos do PC nebo na jiné PDA
    Od alesUBL v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-03-2008, 17:53
  2. Kompas
    Od jaguarik_ce4you v sekci iGO
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-01-2008, 14:04
  3. Qtek S200 nebo HP 6915 nebo snad jine....
    Od Frantisek1_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 02-07-2006, 21:06
  4. USB klávesnice (nebo jiné) a čeština.
    Od Milan Švec v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 04-06-2006, 08:14
  5. nahravani zvuku rx3715(nebo jine)
    Od Londo_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-03-2005, 11:28